60 dnevni izziv: 4 šoping skrivnosti

... da bomo lahko (p)ostale trendi mamice!

Šoping, … vedno sem ga oboževala, komaj sem čakala prost dan, da se zapodim med trgovske police in si privoščim nov outfit. Potepanje po trgovinah in raziskovanje trendovskih novosti me je pomirjalo in zabavalo. Danes je zgodba malo drugačna.

Drage mamice, saj veste kako je v šopingu z našimi sončki, kajne?

In da se temu izognem, seveda izkoristim trenutke brez svojih otrok. Še vedno je potepanje po nakupovalnih središčih in opazovanje modno opremljenih izložb moja strast in zadovoljstvo. Je pa res, da sem omejena s časom in potrpežljivostjo, ter da se vse večkrat domov prikradem z nakupovalnimi vrečkami polnimi oblačil otroških konfekcij. Sicer si vedno znova zastavim cilj, da bom tokrat našla nekaj zase, pa temu največkrat ni tako. Ponavadi niti ne vem kaj v resnici želim, kakšen stil iščem in s čim naj nove modne artikle sploh kombiniram!

In da potolažim svojega nakupovalnega duha, potem “potrkam na vrata” meni ljubih prodajaln, ki pa jih zagotovo nikoli ne zapustim praznih rok.

Moji otroci pač (za razliko od mene) vedo kaj želijo, jaz pa sem srečna, če jih lahko osrečim. Navsezadnje mi je nakup šikanih oblačil za moja sončka prav tako v veliko zabavo in zadovoljstvo. Poleg tega, pa v prodajalnah Pikapolonica najdem tudi široko ponudbo igrač in izdelkov za igro na prostem. 🙂

Drage moje, so tudi vas zasvojili nakupi za vaše malčke, hkrati pa ste izgubile stik z modnim svetom za odrasle? Da vam malo olajšam nakupovanje, ter vas hkrati spodbudim, da boste (p)ostale trendi mamice, je tukaj nekaj šoping skrivnosti, ki vam bodo zagotovo v pomoč:

V nakup se opravite premišljeno, z izdelanim stilom in upoštevajoč kakšni kroji vam najbolje pristajajo. Pa ne pozabite na 4 šoping skrivnosti:

#1 investirajte v večne kose

#2 ne pozabite na modne dodatke

#3 naj vas trendi ne zavedejo

#4 mešajte cenovno ugodne kose in dizajnerske

Pa veliko uspešnih nakupov vam želim! 🙂