5 outfitov, ki veljajo za modno zlato!

Izbor petih modnih videzov, ki bodo zaznamovali vašo poletno garderobo.

Tokrat smo si ponovno pasli oči na modnih izbirah blogerk, ki dnevno krojijo oblačilne navdihe mnogih navdušenk lepega in nosljivega hkrati povsod po svetu. Predstavljamo izbor petih outfitov, ki smo jim nadeli oznako ”modno zlato” pozne spomladanske sezone ali zgodnje poletne.

Kot prvi styling izpostavljamo modni videz blogerke Emiliy, ki sledi poletnemu trendu beline. Strinjamo se, da je bela barva ena izmed najbolj zaželenih prav v vročih mesecih, nase pa boste privabljale ne le sončnih žarkov, temveč tudi poglede mimoidočih. Zelo preprosta, a večno modna je kombinacija cigaretnih hlač in topa z naramnicami.

Naslednji modni videz nas zaradi svoje barvne palete – rdeča in bela, asociira na večno francosko klasiko, črte pa vse skupaj le še podkrepijo. Kljub temu, da se sončna očala popolnoma barvno zlijejo z outfitom, še vedno izstopajo in dajo piko na i. Menimo, da je takšen styling popoln za vikend druženja ali zgolj sproščeno dnevno pohajkovanje po mestnih ulicah.

Emily se je s tem outfitom umaknila od beline in izbrala obleko, ki teče v kroj A, črne nogavice pa so omogočile, da barve na obleki zaživijo in so postavljene v popolno ospredje. Kljub bogati barvni paleti, ki izbrano oblačilo postavlja na mesto ”statement kosa”, blogerka ni prekoračila meje manj je več.

Temno modra barva pri svetlolaskah ustvari odličen kontrast in prav zato modro barvo priporočamo vsem zlatolaskam. Več kot očitno je, da je bela nezanemarljiva in ji v poletnih mesecih težko konkurira katerakoli druga barva. Z zlatim nakitom, ki se z omenjenima barvama odlično obnese, vam bo uspelo doseči pravšnjo mero elegance.

Česa se prav nikoli ne morejo naveličati modne navdušenke? Srajce na sto in en način! Naslednji outfit jo prikazuje v obliki srajčne obleke, Emily pa jo je oblekla in prikazala kot asimetričen kos oblačila, ki razblini monotonost modnega videza. Priznajmo si; bele srajce imajo tisto nekaj posebnega, zaradi česar si jih želimo več in v mnogih zanimivih izvedbah. Vsekakor velja za modno zlato!