5 lepotnih produktov, na katere prisegajo chic Francozinje

Kako do lepotnega videza šik Francozinj? Razkrivamo njihove skrivnosti...

Francozinje veljajo za izjemno »chic« dekleta, saj so prave mojstrice lepotnih in modnih trikov. Izgledajo trendi tudi s subtilnim makeupom, imajo popolno, sijočo kožo in lepe lase. No, vsaj nekatere. Tiste, ki jih imamo za pojem »francoske lepote«. Ključ do le-te se skriva v vrsti postopkov, izdelkov in načina življenja, za vas pa smo poiskali 5 lepotnih produktov, na katere prisegajo.

1.MICELARNA VODICA
Prvo in glavno pravilo do lepše kože je temeljito čiščenje. Tega se zavedajo tudi Francozinje. Prisegajo na učinkovita čistilna sredstva, ki so do kože vseeno dovolj nežna. Prava izbira so tako micelarne vodice ali losjoni, po katere običajno skočijo v lekarno.

2.LEPOTNA OLJA
Lepotna olja, ki so vsestranski produkt, predstavljajo velik del lepotne rutine v Franciji. Izberite takšno, ki ga boste lahko nanesli na obraz, telo in lase.

3.RDEČA ŠMINKA
Čeprav je preostanek makeupa na obrazu precej minimalističen, z rdečo šminko lahko dodate svojemu videzu piko na i. Naj bo to klasična rdeča, ki je primerna za vrsto različnih priložnosti.

4.BALZAM ZA USTNICE
Dehidrirane, razpokane in izsušene ustnice so prav gotovo nič kaj privlačne. Tega se zavedajo tudi francoska dekleta, ki na balzam za ustnice nikoli ne pozabijo.

5.BB ali CC KREMA
Tekoča podlaga z močno prekrivnostjo je včasih prava izbira, a mnogo bolj naravno bo na obrazu izgledala BB ali CC krema. Videz bo zdrav in naraven, vaša koža pa bo dihala.