4 modeli čevljev, ki jih bomo nosile to pomlad

Kateri so pa tvoji najljubši?

Kljub temu, da se zima očitno še ne bo poslovila, mi že razmišljamo o toplejših mesecih. Najljubše trgovine so že napolnile svoje obešalnike z novimi kolekcijami, ki kar kličejo po pomladi. Ta bo barvita, s poudarkom na rožnatih potiskih. Še vedno ostajajo stalnica naše garderobe pastelni odtenki, ki jih naravnost obožujemo, ključen modni trend pa tudi to sezono ostaja urbani šik. Izbrali smo 4 najbolj trendi modne čevlje, brez katerih to pomlad ne bo šlo!

1.SUPERGE – še vedno se držijo na vrhu seznama najbolj trendi modnih kosov. Izbiramo lahko med popolnoma športimi ali urbanimi modeli. Nas je prepričal adidas superstar model, ki ga najdeš v trgovinah ali na spletu Shoe-Be-Do.

2.ESPARILE – tudi letos prihaja njihov čas. Nosimo jih lahko vedno in povsod! In če ste mislili, da je blagovna znamka Havaianas zaprisežena le japonkam ste se pošteno zmotili. V svojo ponudbo so dodali pestro barvno paleto espadril.

3.ZAPRTI NATIKAČI ali kot jim radi rečemo “MULES natikači”- počasi so se uvrstili na seznam želja vseh modnih navdušenk. Letos pa jih bomo našle tudi v ponudbi slovenske blagovne znamke Alpina v treh odtenkih. Za Alpino jih je ustvarila modna blogerka Alja Bitenc in moramo priznati, da komaj čakamo tople dni.

4. ČEVLJI S PLATFORMO – očitno je ponovno čas odebeljenih podplatov, ki nas bodo spremljali predvsem v zgodnji pomladi. Nekaj odličnih modelov pa najdemo v priljubljeni Zari.