3 najbolj trendi modeli jeansa te jeseni

Jesen bo v znamenju jeansa...

Jeans ima v naših garderbnih omarah veliko vlogo, saj gre za osnovni kos oziroma kot ga radi v modnem svetu imenujemo “basic”. Jesen pa nam bo tokrat postregla s tremi novimi modeli jeans hlač. Že v začetku leta so nam modne blagovne znamke prinesle kar nekaj novosti na področju jeansa, največja modna sprememba so bili vsekakor modeli jeansa z zvončastimi hlačnicami, ki so se po dolgih letih premora, vrnili na prodajne police priljubljenih modnih znamk. Tokrat pa so se modni oblikovalci poigravali predvsem s teksturami in detajli, ki so obvezen dodatek jesenskega jeansa. Torej, modeli ostajajo zvončasti ali ravni, vsem je skupen visok pas, medtem ko bodo detajli igrali glavno vlogo.

1.Jeans iz dveh različnih vrst materiala

Nova tehnika, ki je razgibala klasičen jeans so večbarvni modeli, ki izgledajo kot nekakšni našitki, kljub temu, da je jeans dejansko iz enega kosa blaga.

2.Raztrgan jeans

Trend raztrganega jeans nas bo spremljal tudi jeseni. Pazite le, da ta ni preveč strgan oziroma ima pod raztrganinami kakšen kos blaga. Vsekakor izberite širše hlačnice oziroma tako imenovani “mom jeans”.

3.Pobeljene hlačnice

Tukaj seveda ne gre pretiravati. Izberite modele, ki so bolj svetli le na določenih delih in ustvarijo vtis sence.