3 modni triki za vsakodnevni popoln izgled

Naj bodo vaša jutra brez nepotrebnega stresa.

Jutra so v večini primerov zelo stresna za večino izmed nas. Saj poznate tiste trenutke prestavljanja budilke za 10 minut, ko to počnemo toliko časa, da moramo potem resnično hiteti. Naslednji problem se pojavi pred garderobno omaro. Nimamo pojma kaj obleči, hkrati smo v hudi časovni stiski. Izberemo naključne kose, v katerih se resnično ne počutimo dobro, a ker nas čas priganja si rečemo: “Ah, v redu bo!” Vendar temu ni tako, saj je dokazano, da ko se v oblačilih ne počutimo dobro, se to močno odraža na počutju in samozavesti, kar lahko nosi številne posledice.

Da se s temi težavami ne bi srečevali na dnevni ravni in da vam olajšamo jutranji stres, smo pripravili tri učinkovite trike, s katerimi boste vsak dan izgledali brezhibno.

1.NAJPREJ IZBERITE ČEVLJE

Ko se odločate kaj boste oblekli, predlagamo da najprej izberete čevlje, ki naj predstavljajo osnovo vašega dnevnega izgleda. Imate pomemben sestanek? Namesto klasičnih ravnih čevljev, izberite visoke petke. Tanke visoke pete delujejo zelo ženstveno in profesionalno. Vkolikor se boste zadrževali pretežno v pisarni, si pivoščite kakšen urban outfit v kombinaciji krila ali obleke in modnih supergic. Kako jih lahko kombinirate preverite TUKAJ. Na osnovi izbrane obutve sestavite preostanek vašega outfita, ki vas bo naredil samozavestne in bo odgnal nepotreben jutranji stres.

2. PETDNEVNI NAČRT

Načrtovanje je bistveno! Izognite se nepotrebnemu stresu in izberite modne kombinacije za cel teden. Pripravite 5 kombinacij in jih fotografirajte tekom vikenda. Naredite posebno mapo na telefonu, kjer shranjujete vse outfite v katerih se najbolje počutite in tako boste vsako jutro začeli brez stresa, predvsem pa boste prihranili ogromno časa in nepotrebnega preoblačenja.

3. ŠE ENKRAT PREVERITE OUTFIT PREDEN SE ODPRAVITE OD DOMA

Vzamite si še nekaj dodatnih sekund pred ogledalom in ocenite kako se počutite v izbrani kombinaciji. Na ta način boste potrdili svoj izbor in ugotovili, da je to res tisto, kar želite danes nositi. Nekaj dodatnega časa, ki si ga vzamete lahko namenite poigravanju z detajli ter dodate ali odvzamete kakšen kos nakita.