2Cellos sta zamenjala glasbeni oder z gledališkim odrom

Umetnika in glasbenika, Stjepan Hauser in Luka Šulić, sta se ponovno znašla v vlogi modelov

s.Oliver predstavlja kampanjo za novo kolekcijo jesen/zima 2018 z glavnima zvezdama, s katerima sodeluje že več sezon – svetovno znanim duetom 2Cellos. Velika umetnika in glasbenika, Stjepan Hauser in Luka Šulić, sta se ponovno znašla v vlogi modelov in dokazala, kako se dizajn znane modne znamke zlije z njunim stilom in način življenja.

Med osvajanjem svetovnih glasbenih odrov sta si vzela majhen predah in glasbeni oder zamenjala za gledališkega. Za snemanje nove kampanje je namreč svoja vrata na široko odprlo Slovensko narodno gledališče v Mariboru. Čarobni ambient impozantne mariborske kulturne institucije in podpis priznanega modnega hrvaškega fotografa Marka Grubušića so ustvarili fotografije, kjer so u objektiv ujeti trenutki na in predvsem za odrom. Kampanja prikazuje filozofijo znamke s.Oliver in predstavlja vizijo modernega moškega.

„Bilo nam je zabavno ponovno nastopiti v vlogi modelov in vzdušje na snemanju je bilo odlično. Filozofija znamke s.Oliver je zelo blizu najinemu stilu oblačenja, tako v privatnem življenju kot tudi v profesionalnem življenu na odru. Svetovne odre sva tokrat zamenjala za gledališki oder in njegovo zakulisje. SNG Maribor naju je očaral s prijetno atmosfero in skrivnimi hodniki,“ sta povedala Luka Šulić in Stjepan Hauser.

Glavni poudarki kolekcije jesen-zima so kvaliteta, trendi in funkcionalnost. s.Oliver BLACK LABEL je zvest klasiki in brezčasni eleganci. s.Oliver BLACK LABEL tudi v sezoni jesen/zima 2018 suptilno nadaljuje s trendom athleisure mode. Osnovni vodilo kolekcije je „Udobje je novi luksuz”. Izvrstni materiali in elegantni kroji predstavljene BLACK LABEL kolekcije so namenjeni muškemu, ki živi razgibano, zanimivo življenje in ki je eleganco sprejel kot vodilo v svojem življenju.

Znamka s.Oliver je namenjena moškim, ki se odlično počutijo v casual kombinacijah.

Znamka s.Oliver ostaja zvesta sproščenemu slogu in ponuja stylinge za vse izzive, s katerimi se dnevno sooča sodobni moški. Kolekcijo sestavljajo jakne, bunde, pletenine, hoodiii in trendi jeans.

2Cellos zvezdi, Luka in Stjepan, sta ponovno dokazala, da se odlično počutita tako v elegantnih kot v casual oblačilih in da je s.Oliver znamka, ki jima je pisana na kožo.

Fotografija: Marko Grubišić // Make up: Marko Tolić // Frizura: Fabula De Forma