28 zimskih stylingov z ulic New Yorka

Teden mode je v polnem zamahu!

Teden mode v New Yorku je v polnem zamahu, zato je igra uličnih modnih stylingov znanih fashionist z vsega sveta še toliko bolj močna.

Slabo, nepredvidljivo vreme je presenetilo Newyorčane in vse goreče, redne obiskovalce svetovnih Tednov mode, ki so komaj čakali, da iz ogromnih omar izberejo že skoraj spomladanske/poletne kose, s katerimi bodo fascinirali fotografe na preži in vse mimoidoče na ulicah Velikga Jabolka. Žal je sneg spremenil načrtovane stylinge, a nekateri se niso dali niti nizkim temperaturam in padavinam. Vse za modo…

Tiste modne privrženke, ki so se odločile, da sodelujejo z aktualnim vremenskim ritmom, so zato večji poudarek dale opaznim modnim dodatkom, medtem pa so se bohotile v zimskem krznu, volnenih plaščih ali pa so pristale na modno plastenje, ki dopušča kombinacijo tako zimskih kot poletnih oblačilnih kosov.

Sodeč po večini videnih modnih kombinacij, trendseterke pristajajo na Balenciago, zato so bile njihove bele superge, prepoznavne torbice, Off-White škornji, puhovke in karirasti kosi nekaj povsem običajnega, kar je dopolnjevalo številne modne videze.

Vir: Büro 24/7