20 načinov, kako nositi jeans jakno tudi jeseni

''Na kakšen način ne moremo kombinirati jeans jakne?'' Odgovor bo ostal za vedno nepojasnjen, kajti jeans jakna velja za enega najuporabnejših kosov v naši garderobi.

Z možno izjemo, da je usnjena jakna na prvem mestu v naši jesenski garderobi, bi to lahko bila tudi jeans jakna. Tako jeans kot usnje, lahko skoraj zagotovo trdimo, ne bosta nikoli zapustila modnega prostora. Svoj prepoznaven stil so z jeansom gradili Elvis Presley, Madona in navsezadnje tudi šik ikona, Jane Birkin.

V kolikor samo za trenutek posvetimo pozornost na tuje modne ulice, se pod jeans jaknami znajdejo srajce katerihkoli krojev, dovolj drzni oblečejo tudi suknjič, še več pozornosti pa vzbudijo midi krila v metalik barvah, ki še nikoli prej niso bila tako priljubljena kakor zdaj. Lahko bi našteli kot potencialne kombinacije tudi te z dolgimi oblekami s cvetličnim vzorcem, topi s čipko in naborki ali pa zgolj preprost enobarven puli.

Ko je govora o jeans jakni, vprašanje kako jo nositi, ni smiselno. Vprašanje, ki ostaja, je, na kakšen način je ne moremo nositi?