10 načinov, kako nositi živalski vzorec in zablesteti

Dnevni glamur na najbolj moden način ta hip.

Dnevni glamur nikoli ni izgledal bolje!

Za letošnjo jesen/zimo so modni oblikovalci podali štafetno palico vodilnih modnih trendov živalskim vzorcem, ki so med svetovnimi modnimi gurujkami v trenutku našli svoje posebno mesto. Moda je letos divja in takšni so lahko tudi naši stajlingi, ki jih lahko s trendovskimi potiski povzdignemo iz cone udobja.

Kako se lotiti modne čarovnije, kjer so v dominantni vlogi živalski vzorci?

Vodilo naj bo, da izberete tiste kose oblačil, ki bi jih tudi sicer nosili in se v njih počutite dobro ter samozavestno. Če se vam zdi misel o vključitvi živalskega potiska še vedno (pre)drzna za vas, so letos blagovne znamke hitre mode ponudile širok izbor oblačil in modnih dodatkov v subtilnejših izvedbah, ki vas ne bodo spremenile v divjo modno zebro ali leoparda (razen če si tega želite).

Stajling obogatite z vzorcem na čevljih, torbici, šalu ali ovratniku plašča, najbolj navdušene ljubiteljice modnih trendov pa boste zagotovo želele poseči po plašču.

Za lažjo stilsko odločitev smo izbrskali 10 modnih videzov, ki vas bodo navdušili, da se dnevnega glamurja lotite po najbolj modni poti.

Fotografije: le21eme, Pinterest