Super darila za novopečene mamice

Ob rojstvu prvega otroka nikar ne pozabite na mamico.

Ko vaša prijateljica, sestra, hčerka ali pa žena rodi svojega prvega otroka, večina razmišlja o darilu za dojenčka. Vsekakor pa ob tako pomembni priložnosti ne smemo pozabiti na mamico. V svetu materinstva je povsem nova, brez izkušenj, občutljiva, njeno telo je spremenjeno, povrhu vsega pa ji manjka ogromno spanca. Povsem jasno je, da potrebuje personaliziran nakit kajne? Torej, ko se boste prvič odpravili na obisk k novopečeni mamici, ji podarite nekaj posebnega. Verjemite, da tega nikoli ne bo pozabila. Da vam bo lažje, podajamo nekaj predlogov za darila.

via GIPHY

Naravna kozmetika

Za mamice, ki dojijo, je najbolj primerna naravne kozmetika.

Pajkice in darilni bon za pilates

Podarite ji elastične pajkice in darilni bon za pilates, ki ni z namenom da shujša, ampak da si ponovno okrepi medenični predel – trebušne in spodnje hrbtne mišice.

Stylish torbica

Novopečene mamice se lahko kaj hitro oddaljijo od občutka za modo, zato ji boste s stylish torbico polepšali začetek materinstva.

Ujemajoči oblekici

Razveselite jo z ujemajočima oblekicama ali pa spalnima srajčkama zanjo in dojenčico.

Nakit

Ima rada nakit? Podarite ji verižico z obeskom astrološkega znamenja njenega dojenčka ali pa prvo črko imena dojenčka oziroma dojenčice.

via GIPHY

Chic pižama

S pižamo ji sporočite, da si mora vzeti čas za počitek.

Otroški album

Izberite takega, ki ima poleg fotografij prostor za komentarje. Vanj bo lahko shranila in zapisala vse luštne trenutke. Tako jih nikoli ne bo pozabila.

Gel maska za sprostitev oči

Podarite ji gel masko, da bodo njene oči sveže tudi po neprespani noči.

Foto: Pinterest