Razkrivamo zgodbo o uspehu kultnih barvic

Veste zakaj so tako priljubljene?

Barvice JOLLY zagotovo že poznate, so namreč ene najbolj priljubljenih barvic na svetu z več kot 50-letno tradicijo, prodajajo pa jih v kar 140 državah. Za cel svet nastajajo Jolly-ke samo na enem mestu, v Jolly proizvodnji v Gradcu, v naši sosednji Avstriji. Pa veste zakaj so tako priljubljene?

Barvice JOLLY, ki jih v tovarni v Gradcu izdelajo tudi do 250.000 na dan, so narejene iz prvovrstnega lesa, ki podpira trajnostno gospodarjenje z gozdovi, in visoko kakovostnimi pigmenti, ki so dermatološko testirani na tako visokem nivoju, da bi se lahko uporabljali celo za ličila. Ker ne vsebujejo strupenih kemikalij, omogočajo varno in otrokom prijazno ustvarjanje.

Da so barvice JOLLY zares kakovostne, priča tudi dejstvo, da izdelava ene barvice traja tudi do 2 meseca. Za vrhunsko pigmentacijo mine stoji dolgotrajen proces izdelave, od začetka mešanja barve, do vmesnega sušenja, pa vse do popolne končne oblike mine. Tudi zunanjost barvice je popolna, saj jo prebarvajo tudi do 10-krat, da doseže enak odtenek kot mina. Za razliko od ostalih barvic, ki imajo mino pritrjeno samo na dveh mestih, imajo JOLLY barvice mino pritrjeno po celotni dolžini barvice, kar zagotavlja nelomljivost barvic in otrokom prinaša neskončno zabavo.

Poleg varnih surovin, najvišjih norm in certifikatov ter trajnostno usmerjene proizvodnje pa barvice JOLLY izpolnjujejo še eno čudovito poslanstvo. Nepopolnih barvic namreč ne zavržejo – te podarijo otrokom iz socialno ogroženih družin ter preko UNICEFA in CARITASA podarijo otrokom v Afriki. Tako Jolly barvice prinašajo veselje tudi otrokom iz slabših socialnih pogojev, na drugem koncu sveta.

Zagotovo pa k priljubljenosti pripomore tudi fantastična JOLLY ponudba – sami si lahko sestavite svojo škatlo barvic in izbirate med kar 60 barvnimi odtenki. Če pa želite svoje barvice zares personalizirati, lahko nanje napišejo tudi vaše ime.

Če svojim mladim umetnikom še niste kupili pravega orodja, je sedaj pravi čas! JOLLY barvice so zagotovo najboljša izbira za ustvarjanje v šoli … in doma!

Že imate svoje?

Foto: PR, Pinterest