LJFW: Poslastica za modno ozaveščene starše

Modni dodatki za starše z okusom.

Drugi večer LJFW so bili povabljenci priča nepričakovanemu. Po modni brvi so se v sklopu revije CYBEX by BABY CENTER brhke manekenke sprehodile s prav posebnimi modnimi dodatki – otroškimi vozički, lupinicami in nosilkami, pod katere se podpisuje znamka CYBEX v sodelovanju s priznanimi imeni iz modnega sveta.

CYBEX je vodilna blagovna znamka na področju oblikovanja in prodaje otroških vozičkov, varnostnih avto sedežev, nosilk in drugih dodatkov, ki jih otroci potrebujejo od rojstva dalje. Zasnovani so v sodelovanju z umetniškim direktorjem modne hiše Moschino Jeremyjem Scottom, vzhajajočo zvezdo modne scene Anno K in češko super manekenko Karolino Kurkovo, ki se podpisuje pod najnovejšo kolekcijo CYBEX.

Angelska krila, galaktični motivi in simboli ljubezni

Ponudba iz ekskluzivnih kolekcij CYBEX, ki je pri nas na voljo pri največjem ponudniku otroške opreme BABY CENTRU, je tako raznolika, kot je raznolika estetika oblikovalskih imen, ki stojijo za njimi. Jeremy Scott je tako v otroško ponudbo vnesel veliko pop-arta, mode in humorja. Vozičke in pripadajočo opremo je okrasil z zanj značilnimi ikoničnimi angelskimi krili in v skladu s sloganom kolekcije »Adult Suck – Then You Are One« vilinsko lepoto angelov prenesel na odraslega.

Mlada ukrajinska oblikovalka Anna K, s katero CYBEX začenja sodelovanje z mladimi in obetavnimi talenti, je navdih za svojo kolekcijo SPACE ROCKET našla v širni prostranosti vesolja, kjer se zvezde, planeti in galaksije premikajo onstran prostora in časa, v večnem plesu z gravitacijo.

Če kdaj, potem je drznim mamicam, ki izzivajo status quo, razmišljajo zunaj okvirjev in so odprte za inovacije, a hkrati slavijo življenje z otroki, med spremljanjem modne revije zagotovo zastal dih ob sprehodu manekenk z izdelki iz kolekcije CYBEX Platinum REBELLIOUS. Kolekcija interpretira najnovejše modne trende na vodilnih svetovnih modnih pistah za družine.

Najnovejšo kolekcijo je za CYBEX oblikovala češka manekenka Karolina Kurkova, ki se je kot zaposlena in  skrbna mamica, hkrati pa modna navdušenka, ki razume potrebe sodobnih žensk, oblikovanja lotila z vso resnostjo.

Za starše z okusom

Modne kolekcije CYBEX so namenjene staršem z okusom, ki želijo svojo estetsko občutljivost vključiti v svoje družinsko življenje. Kot mlada starša, ki že v drugo čakata na prihod otroka, sta tudi David in Ajda Urankar. Revijo CYBEX BY BABY CENTER sta spremljala iz prve vrste in si bila enotna, da je bilo zares zanimivo spremljati manekenke in manekene, kako se sprehajajo z vozički, lupinicami in nosilkami.

Foto: LJFW