Havaians praznuje z risanim junakom Mickey Mousom 90 let

Slavni mišek v rdečih hlačah in rumenih čevljih...

Slavni mišek v rdečih hlačah in rumenih čevljih, ki ga obožujejo tako otroci kot odrasli, sploh ne pomisli, da bi se upokojil. Njegovo častitljivo obletnico praznuje tudi blagovna znamka Havaianas, ki je pripravila posebno presenečenje ob zavidljivem jubileju priljubljenega otroškega junaka.

Brazilske japonke, ki so že pred časom osvojile ves svet s svojo kvaliteto, posebnimi dizajni in tropsko barvitostjo, tokrat navdušujejo najmlajše z desetimi modeli, ki jih krasi Mickeyev potisk.

Vsak dizajn predstavlja svoje desetletje vse od leta 1928, ko so premierno predstavili risani film „Parnik Willie“, zaradi katerega je Mickey zaslovel po vsem svetu. Mali mišek s človeškimi karakteristikami je v svoji zgodovini tekom let menjal tako karaker kot podobo. Glava s prikupnimi očmi se je večala, trup, roke in noge pa so se skozi leta manjšale in nekateri menijo, da je tako privlačen ravno zato, ker njegovi telesni proporci spominjajo na pravega otroka.

Havaianas je s svojo kolekcijo mišku, ki ga radi spremljamo v njegovih prigodah in nezgodah, izkazal pozornost in nas vse skupaj nostalgično vrnil v otroške dni. Poleg nepozabnih dizajnov kolekcijo odlikuje kvaliteten podplat narejen iz gume, ki nogi daje popolno stabilnost, svobodo in udobje.

Kolekcija bo na voljo od 15. novembra v spletni trgovini www.havaianas.com.