Da bodo vaši princi in princeske spali v svojih sobicah

Če malček noče sam spati v svoji sobici...

Pred vrati so prazniki, ko bodo naše malčke obiskali dobri možje polni idej kaj podariti pridnim fantom in prav tako pridnim dekletom. Skrbni možje namreč celo leto opazujejo vsakega otroka, ter si vestno zapisujejo kaj si zasluži in kaj resnično potrebuje.

Darila za malčke so zelo raznolika bodisi velika, mala, sladka, zabavna, uporabna ali celo poučna. Pomembno je, da so jih malčki veseli, super pa tudi, če so uporabna.

In zakaj nebi podarili nekaj kar otrok resnično potrebuje ali pa preprosto nekej kar ga bo nečesa naučilo ali k nečemu spodbudilo.

Če malček noče sam spati v svoji sobici ga morda presenetite z novo posteljo, (v kolikor jo seveda še nima). Razložite mu, da so božičkovi škratje zanj izdelali posteljo zgolj zato, ker Božiček vanj verjame, mu zaupa ter preprosto ve, da je dovolj velik in pogumen, da bo lahko noč preživel sam v svoji sobici.

Spanje še nikoli ni bilo tako zabavno! V tej super  postelji bo zagotovo všeč vsem malim nadobudnežem. Z dodatki kot so bombažne lučke, zastavice, … lahko pričarate otroku pravi domišljijski svet.

V kolikor malček že ima svojo posteljo, ga morda razveselite z nočno lučko, ki ga bo varovala ter zazibala v takojšen miren spanec.

Simpatičen in nežen projektor z led lučko ter nežno melodijo.  V njegovem trebuščku se nahaja varna lučka, ki spreminja barvo in predvaja 4 različne uspavanke.

Nikakor pa ne zgrešite, če otroku podarite ljubko igračko, ki bo vašega princa ali princesko toplo objela ter pospremila v sladke sanje.

Čudovito darilo. Ljubek najboljši prijatelj vašega malčka bo nenadomestljiv v prvih letih otrokovega življenja. Z vašim malčkom bo spal, potoval in se igral.

Še več idej za prikupna ter uporabna “čist kjut” darila najdete TUKAJ!

Pa veliko prespanih noči, ter čudovitih sanj vam želim!