Ure, ki jih obožujejo modne blogerke

4 znamke uporabnega modnega dodatka, ki so obnorele Instagram.

Podobno kot nakit je tudi ura eden tistih modnih dodatkov, ki oblikuje stil posameznika. Medtem ko nekateri niti ne pomišljajo, da bi ura postala del njihovega outfita, pa je za druge to nepogrešljiv modni dodatek, ki ga z različnimi modeli vključujejo v dnevne kombinacije. Če ste ljubiteljice tega uporabnega modnega dodatka, potem vam v nadaljevanju predstavljamo štiri cenovno dostopne znamke ročnih ur, ki so po zaslugi znanih modnih blogerk postale prava uspešnica na Instagramu.

1. Daniel Wellington

Pravzaprav se je vse pričelo z urami znamke Daniel Wellington. V trenutku, ko so te britanske ure zavladale na modni blogerski sceni, so se na tržišču pojavile še nekatere druge, podobne znamke, ki so prav tako postale zveste spremljevalke zapestij znanih modnih blogerk. Daniel Wellington je s svojimi zanimivimi modeli preprostega dizajna z barvitimi pasovi, ki jih zlahka kombinirate z nakitom, postal večen modni kos, ki se ga ne naveličate zlepa. DW ponuja odličen kompromis med ceno in kvaliteto, hkrati pa je tovrstna ura dobra naložba, saj gre za večno aktualen kos. Cene modelov se gibljejo pod 200 evrov.

2. Kapten & Son

Znamka Kapten & Son združuje švedski dizajn in nemško natančnost, odlikuje pa jo elegantna oblika z logotipom sidra ter usnjenim ali mrežastim kovinskim paščkom. Izbirate lahko med različnimi barvami pasov, od zlate do srebrne različice. Ure se zaradi svojega minimalističnega dizajna kot modni dodatek dobro ujemajo v vseh kombinacijah, zato je njihova priljubljenost v nenehnem porastu. Dodaten plus je tudi njihova cena, ki se giblje okrog 140 evrov.

3. Cluse

Eleganten in minimalističen dizajn krasi tudi ure nizozemske znamke Cluse, ki so prav tako velika uspešnica med modnimi blogerkami. Tudi te ure so na voljo v različnih barvnih kombinacijah usnja in nerjaveče kovine, Cluse pa ponuja tudi dodatne barve kazalcev, ki so lahko črni, rožnati, srebrni ali rumeno zlati. Ure Cluse so cenovno še bolj ugodne kot Kapten & Son, saj so na voljo že za okrog 90 evrov, odvisno od posameznega modela.

4. The Fifth Watches

The Fifth Watches ima od vseh navedenih znamk najbolj zanimivo prodajno strategijo, saj so te ure kupcem na voljo samo vsakega petega v mesecu. Za njih je značilen nekoliko debelejši okvir, barvne kombinacije pa so podobne konkurenčnim znamkam, torej črna, srebrna, zlata ter rožnato zlata. Cena posameznih modelov se prične pri 95 evrih, vendar boste morale na svoj primerek okrasja na zapestju nekoliko počakati, saj je gneča precejšnja.

V fotogaleriji si poglejte še nekaj fotografij ur omenjenih znamk, ki smo jih izbrskali na Instagramu:

[easy_image_gallery]