‘Zaradi Seksa v mestu nisem imela otrok’

Kim Cattrall razkrila sočne podrobnosti iz zakulisja snemanja Seksa v mestu.

Priljubljena igralka Kim Cattrall, ki je pred kratkim šokirala z izjavo, da ne želi posneti tretjega nadaljevanja Seksa v mestu, je v neki pogovorni oddaji razkrila nove detajle o svoji sporni odločitvi. Cattrallova je tako povedala, da si zaradi napornih snemanj, ki so se pogosto zavlekla pozno v noč, ni imela časa ustvariti lastne družine. »Takrat sem bila v rosnih 40-ih in snemanje Seksa v mestu je bilo šele na začetku. Možnosti, da bi zanosila v tem obdobju, praktično ni bilo,« je pojasnila priljubljena Samantha, ki je bila v tistem obdobju poročena z oblikovalcem Markom Levinsonom.

»Snemali smo tudi po 19 ur na dan. Moj delovnik se je pričel ob štirih zjutraj in končal ob dveh ponoči. Kljub temu sem si želela imeti otroka, vendar sem svoj materinski instinkt raje usmerila v poučevanje mlajših igralk,« je priznala priljubljena igralka.

V intervjuju se je dotaknila tudi odnosa med glavnimi junakinjami kultne serije. Čeprav so bile Carrie, Samantha, Charlotte in Miranda na ekranu nerazdružljive prijateljice, pa je bil njihov odnos za kamerami precej drugačen.

»Nikoli nismo bile prave prijateljice, ampak samo kolegice in priznati moram, da je to na nek način tudi bolje. Tako vsaj veste, kje potegniti črto med profesionalnim in osebnim. Vse so imele otroke, bile so precej starejše od mene in po zaključku snemanja serije, se nismo veliko videvale,« je še povedala Kim in dodala, da je Sarah Jessico Parker, Kristin Davis in Cynthio Nixon, nazadnje videla pred leti na rdeči preprogi.

Cattrallova je tudi znova pojasnila svojo odločitev, da noče posneti Seksa v mestu 3. »Ne gre za denar in slavo. Šlo je za osebno odločitev. Stara sem 60 let, morala pa bi upodobiti 40-letnico. Ostala dekleta so 10 let mlajša od mene in če si želijo tega projekta, potem je to njihova odločitev. Nisem ubila Samanthe, ampak sem jo osvobodila. Prisežem, da se ne bo več nikoli pojavila. To je končana zgodba. Obžalujem le, da Sarah Jessica Parker ni bila bolj prijazna do mene,« je še zaključila Kim Cattrall.