Zapeljive in močne – prave dame med astro znaki

Ženske v tem znamenju krasi prav posebna eleganca in šarm.

Odločne, vztrajne, brezkompromisne, čutne, svojeglave, trmaste, odgovorne, močne in zapeljive – vse to so ženske, rojene v znamenju bika. Toda njihova največja moč se skriva v občutljivosti in potrpežljivosti. Bikice so nežne duše, a to nikakor ne pomeni, da lahko z njimi manipulirate – o mnogih stvareh imajo čvrsta stališča, od katerih ne odstopajo zlahka. Dejanja pri njih štejejo več kot besede.

Globoko v sebi skrivajo ognjeni temperament, ki pa ga le redko pokažejo, saj v življenju težijo k ravnovesju in varnosti. Ljubijo naravno, vendar niso avanturistke, saj ne marajo tvegati, zaradi česar se pogosto težko soočajo z naglimi spremembami. Najbolje se znajdejo v rutinskih situacijah.

Ko gre za romantične zveze, so bikice najbolj zveste in predane med vsemi znaki zodiaka. Nikoli se ne spuščajo v razmerja brezglavo. Partnerja želijo vedno do potankosti spoznati, preden se spustijo v resno zvezo, ki potem običajno traja za vedno. Moški, ki želi osvojiti srce bikice, mora biti pripravljen na dolgo in vijugasto pot. Ženske, rojene v tem znamenju iščejo v prvi vrsti zveste partnerje, ki jim je varnost na prvem mestu.

Med rjuhami bikice pogosto presenetijo s svojo virtuoznostjo. Spolnost doživljajo kot deželo, kjer ima domišljija prosto pot. So strastne in nežne ljubimke, ki obožujejo igrice zapeljevanja. V ljubezni se najbolje ujemajo z raki, devicami, kozorogi in ribami.

Bikice se lahko pohvalijo tudi z odličnim stasom in za njih je značilno, da so tudi v zrelih letih videti mladostno. Krasi jih prav poseben šarm, ki kar žari skozi njihove izrazite oči.

Za bikice je kvaliteta pred kvantiteto, kar se odraža tudi v njihovem stilu oblačenja. Kupujejo samo kose iz najboljših materialov. Ko gre za modo, natanko vedo, kaj jim ustreza. Oblačijo se z veliko stila, pri tem pa jih odlikuje praktičnost in eleganca.

Obdobje: 21. april – 20. maj

Značilnosti: odločne, vztrajne, občutljive, potrpežljive, zveste

Ujemanje z drugimi znamenji: rak, devica, kozorog, ribi

Slavne bikice: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Cate Blanchett, Penélope Cruz, Uma Thurman, Behati Prinsloo, Megan Fox, Renee Zellweger.

Foto: Getty