Vstopite v razkošno mestno vilo Meryl Streep

Igralka prodaja svoj newyorški dom.

Newyorška vila, ki je bila do nedavnega dom najuspešnejše filmske igralke, je sedaj naprodaj.

Ob pogledu na skoraj grajsko stanovanje igralke Meryl Streep lahko rečemo le: Mamma mia!

Poleg tega, da je Meryl izvrstna igralka, ki je v svoji karieri prejela največ zlatih kipcev, se lahko pohvali tudi z občutkom za notranje opremljanje in dekoriranje veličastne vile.

Newjorški penthouse je eklektičen spoj različnih stilov, ki pa imajo skupno noto elegance in subtilnosti, zato nekdanji dom slavne igralke spominja na tradicionalne hiše iz ameriških serij. Kot bi pričakovali za takšno ”graščino” je vhod v stanovanje mogoč tudi z dvigalom, ki ustavi v ogromni dnevni sobi s kaminom v središču in obdano z okni od tal do stropa. Iz dnevne sobe je neposreden prehod v jedilnico, ki tudi predstavlja idealen prostor za druženje in sprejme vsaj 8 ljudi.
Za bisere Meryline nekdanje vile veljajo kopalnica, spalnica in ”walk-in” garderobna omara, ki je prostor povsem zase. Kopalnica je kljub svoji ”majhnosti” eden izmed najbolj zračnih prostorov, ki se koplje v marmornem razkošju in decentnih dekorativnih dodatkih. Spalnica je opremljena v rustikalnem slogu, kjer prevladujejo leseni elementi, medtem ko je v preostalih prostorih fokus na svetlih barvah in glossy efektu.