Vsaka druga ženska razmišlja o njem

Večina je že kdaj pomislila na intimno izkušnjo s sodelavcem...

V Veliki Britaniji so opravili zanimivo raziskavo, ki je ponudila še bolj zanimive izsledke. Podatki so namreč pokazali, da kar 42% žensk v Veliki Britaniji pomisli na seks s sodelavcem ali poslovnim partnerjem. Med vsemi ankretiranci je bilo 68% samskih, ki iščejo primernega partnerja in glede na to, da večina samskih ljudi veliko časa preživi v službi, ti podatki niti niso tako zelo presenteljivi. Kar 30% vseh vprašanih pa je potrdilo, da je že imelo afero s sodelavcem ali poslovnim partnerjem.

Kaj pa misli o žgečkljivih igrcah s svojim nadrejenim? Teh je nekoliko manj, saj je v raziskavi le 11% vprašanih potrdilo, da je že razmišljajo o intimnosti s svojim nadrejenim. Torej, šefi očitno le niso tako zelo zaželeni kot bi si mislili. Ena izmed anketiranih je dejala, da ti podatki niso nič nenavadnega, saj je delovnik v Veliki Britaniji daljši od povprečnega evropskega delovnika in zato se med delom dogaja marsikaj. Anketiranka pravi, da pozna celo nekaj primerov, ki so se končali s poroko.

Ob tem so znanstveniki izračunali tudi, kako dolgo v povprečju traja veza, ki se zgodi med sodelavci. 11 mesecev je povprečna doba trajanja, tisti najsrečnejši pari pa dočakajo do 18 mesecev.