Vroče branje za vroče poletne dni

10 erotičnih ljubezenskih zgodb, ki so kot naročene za vroče poletne dni.

Po huronskem uspehu trilogije Petdeset odtenkov sive so erotični romani doživeli neverjetno popularnost. In ker so vroči poletni dnevi kot naročeni za prebiranje nič manj vročih ljubezenskih zgodb, prežetih s strastjo, privlačnostjo in poželenjem, smo izbrali 10 knjižnih uspešnic, ki se zlahka kosajo tudi s “Petdesetimi odtenki”.

1. Maya Banks – Strast/Poželenje/Vročica

Priljubljena trilogija mojstrice erotičnih romanc Maye Banks, pripoveduje o treh vplivnih, premožnih in hudo čednih prijateljih, ki so vajeni dobiti vse, kar hočejo. Gabe, Jace in Ash se zapletejo v vrtinec zapeljive nežnosti in opojne slasti. Z erotiko nabite ljubezenske zgodbe, ki so kot naročene za vroče poletne dni.

2. J. Kenner – Zapelji me

Štiriindvajsetletna Nikki se po študiju zaposli v Los Angelesu, kjer spozna velikega lomilca ženskih src, Damiena Starka. Ta jo začne že ob prvem srečanju na vso moč osvajati in Nikki, ki ji je nekdanji teniški as, zdaj pa uspešni poslovnež že od nekdaj všeč, ob tem ne ostane ravnodušna. Sčasoma se zapleteta v prav posebno zvezo, nad katero pa ves čas bdijo sence njune preteklosti. Roman poln strasti, romantike in humorja.

3. Tara Sue Me – Izurjena

Vse se je začelo s skrito željo. Milijonar in direktor Nathaniel West je vedno živel in se igral po svojih strogih pravilih, obenem pa je pričakoval, da jih bodo upoštevali tudi vsi drugi – še posebej ženske, ki jih je nadvladal v spalnici. A njegova najnovejša ljubimka podira vse meje in na novo piše knjigo pravil.

4. Emma Chase – Ujeta v mrežo/Uklonjena/Ukročena

Vroča trilogija ene najbolj prodajanih ameriških avtoric, nam v prvi knjigi (Ujeta v mrežo) prinaša zgodbo poslovneža Drewa, ki je vajen zapeljevanja najrazličnejših žensk. Toda ko nekoč spozna novo sodelavko Kate, doživi veliko presenečenje, saj je to skrivnostna lepotica, ki se je pred dnevi uprla njegovemu šarmu. Med njima se začne poslovna bitka, začinjena z iskrami poželenja.

5. Sylvia Day – Predana

Novopečena podjetnica Eva Tramell, v poslovni stavbi Crossfire sreča mladega in bogatega poslovneža Gideona Crossa in se takoj zagleda vanj. Enako občuti Gideon, ki je trdno odločen, da bo Evo zvabil v posteljo, pa naj bo, kar hoče. Toda odnos med njima se začne zapletati, saj ljubezenska zveza med dvema, ki nosita s sabo težko breme preteklosti, ni preprosta, je pa zato toliko bolj vroča.. Gre za prvi del trilogije Crossfire, avtorice mednarodnih uspešnic št. 1. Sylvie Day.

6. Eloisa James – Veliki užitki

Nič ni bolj mamljivega od skušnjave. V silnem trenutku brezglavega poželenja nedolžna Charlotte pusti božansko lepemu lakaju, da jo zapelje v sladko skušnjavo kar na vrtu sredi plesa v maskah. Nekaj let kasneje, ko je Charlotte postala vladajoča lepotica londonske visoke družbe, se spet srečata. Izkaže se, da je njen čedni lakaj s plesa v maskah bogat grof – ki pa se je ne spomni! Še huje, po Londonu se govori, da je njegova žena razveljavila njun zakon zaradi impotence.

7. Jodi Ellen Malpas – Ta moški

Mlada notranja oblikovalka Ava O’Shea v razkošnem podeželskem hotelu na obrobju Londona spozna Jesseja Warda – osupljivo čednega, strahovito samozavestnega plejboja, ki pri iskanju užitkov ne pozna meja. Ava si ne želi, da bi jo ta moški privlačil, in vendar ne more nadzorovati neobvladljivega poželenja, ki ji ga vzbudi prav on.

8. Samantha Young – Dublinska ulica

Jocelyn  Butler je pred leti zapustila Združene države Amerike in se preselila na Škotsko. Potlačila je vse spomine, zakopala razočaranja in bolečino ter odmislila gorje. Začela je popolnoma na novo. In dobro ji je šlo. Vse dokler ni naletela na moškega, ki je v temeljih zamajal njen skrbno potlačeni notranji svet. Nepozabna erotična pripoved o usodni privlačnosti, polna strasti in poželenja.

9. Catherine Millet – Seksualno življenje Catherine M.

Glavna oseba Catherine M. je v resnici francoska umetnostna kritičarka Catherine Millet, ki pravi, da je v knjigi, ki je doživela izjemen odziv, opisovala resnične dogodke. Vznemirljiva in neposredna ženska izpoved o prizadevanju za seksualno izpolnitev.

 10. Charlotte Roche – Vlažne cone

“Pravzaprav ne morem pustiti na miru ničesar na svojem telesu. Za vse ugotovim, kako to uporabiti.” Po neuspešnem intimnem britju leži 18-letna Helen na intimnem oddelku bolnišnice Maria Hilf. Tam se posveča tudi tistim delom svojega telesa, ki običajno veljajo za nedekliške. Vlažne cone pripovedujejo neverjetno divjo zgodbo prav tako sladostrastne kot ranljive junakinje.