Vila z osupljivimi pogledi na Blejsko jezero

Prestiž, udobje in dih jemajoči razgledi na enem mestu.

Prenovljena stanovanjska družinska vila na Bledu ima veliko adutov, a če bi morali izpostaviti enega samega, bi bili to zagotovo neskončno lepi pogledi na Blejsko jezero. Moderna arhitektura, pod katero so se podpisali v biroju Studio AB, je namreč zasnovana tako, da se vsi pogledi iz notranjih prostorov odpirajo na Blejski otok in grad. Veličasten razgled omogočajo velika panoramska okna.

Vilo z lepo urejenim vrtom odlikujejo veliki in odprti prostori. Osrednji bivanjski prostor v pritličju se deli na kuhinjo z jedilnico, v kateri se nahaja velika kamnita miza, ter na dnevno sobo z osrednjim kaminom. V bivalnem delu se nahaja še pisarna, ki se nadaljuje v manjšo spalnico in kopalnico.

V nadstropju najdemo spalnico za goste, otroško sobo in glavno spalnico, ob kateri sta ločena garderobna soba ter razkošna kopalnica. Celotno nadstropje povezujeta dve terasi. Tako je vsaka soba za sebe intimna, hkrati pa z druženjem na terasi tudi družabna. Prosojna steklena ograja terase omogoča opazovanje Blejskega jezera z okolico kar iz udobnega naslanjača v dnevni sobi.

V kleti vile je ločen apartma, iz pregrajene garaže pa sta nastala dva prostora: biljardna soba s predelom za počitek ter telovadnica oz igralnica. Moderna notranja oprema je izdelana po meri, vsak detajl pa je bil izbran z veliko pozornostjo. Tako se prepletajo skrbno izbrane tapete, umirjeni barvni toni, ki popestrijo lesene elemente, visoka usnjena posteljna vzglavja in kamnite obloge sten.

[easy_image_gallery]

Foto: Matevž Zupan – mevzup photography