Video: noseča Mila Kunis mamo ganila do solz

Simpatična igralka se je staršema za njuno podporo zahvalila na prav poseben način.

Igralka Mila Kunis je znova dokazala, da upravičeno velja za eno najbolj skuliranih zvezdnic. Simpatična 33-letnica je v času svoje druge nosečnosti namreč pripravila prvovrstno presenečenje za svoja starša, ki živita v Los Angelesu.

Mark in Elvira sta se pred 24-imi leti iz Ukrajine preselila v Ameriko, kjer sta trdo delala, da bi Mili in njenemu bratu omogočila karseda udobno življenje. In zdaj se je Mila odločila, da se jima bo oddolžila na najboljši možen način. V videu je razkrila, da sta njena starša zelo navezana na družinsko stanovanje, ki pa ga zadnjih 20 let nista preurejala, zato je kar klicalo po temeljiti preobrazbi.

Tako se je visoko noseča Mila s pomočjo notranje oblikovalke zagnano lotila obnove, podrla zidove in ustvarila odprt ter zračen prostor za veliko družino. Simpatična starša sta bila nad novo podobo njunega stanovanja več kot presenečena. Mama Elvira je zajokala, oče Mark pa je duhovito pripomnil, da imata zdaj z ženo dovolj prostora za šest vnukov. Poglejte video, v katerem se pojavi tudi Ashton Kutcher, ki je z družino svoje partnerice nazdravil s penino.

Foto: Houzz