Veliki ljubezenski horoskop za 2018

Bo to leto iskanja sorodne duše, velikih čustvenih pretresov ali harmonije v odnosih?

Kaj prinaša leto 2018 na ljubezenskem področju? Bo to leto iskanja sorodne duše, velikih čustvenih pretresov ali harmonije v odnosih? Preverite, kaj napovedujejo zvezde v prihodnjem letu za vseh 12 zodiakalnih znamenj!

OVEN

Ovni bodo imeli v letu 2018 na ljubezenskem področju jasno vizijo.  Njihova čustva bodo končno pod nadzorom, bolje bodo razumeli svojega partnerja, medsebojna povezanost se bo okrepila in ogenj strasti bo znova vzplamtel. Stvari, ki so vam v preteklosti povzročale bolečino, se bodo razrešile. Za nekatere bo to konec dolgega in mučnega razmerja, za druge pa začetek nečesa novega in razburljivega. Najbolj intenzivno dogajanje na ljubezenskem področju bo za ovne med marcem in junijem. Takrat bo priložnost za poglobitev zveze, vendar pozor – ne dajajte obljub, ki jih ne boste mogli izpolniti.

BIK

Bikom se na ljubezenskem področju obeta harmonično leto 2018. To bo obdobje miru in pridobivanja novih, dragocenih ljubezenskih izkušenj. Priložnost za nova poznanstva se bo odprla v sredini leta, vendar morate prej razčistiti s preteklostjo in se ozreti v prihodnost. Za tiste, ki so že v zvezi, bo to obdobje poglabljanja odnosov in pravi preizkus, kako čvrsto je vajino razmerje. Zvezde vam bodo naklonjene in obeta se vam leto, polno harmonične ljubezni.

DVOJČKA

Leto 2018 prinaša v ljubezensko življenje dvojčkov novo energijo. Jupiter prinaša več entuziazma in izboljšanje stanja na čustvenem področju. Samski dvojčki bodo lažje sklepali nova poznanstva, kar jim bo prineslo tudi nove priložnosti za romanco. Pričakujete lahko pestro dogajanje, pomembno je le, da odvržete masko in ne skušate biti nekaj, kar niste. Vezani dvojčki se bodo zlasti ob koncu leta znašli na razpotju. To bo trenutek dokončnega preobrata, ki bo prinesel bodisi dokončno pomiritev ali pa razhod brez povratka.

RAK

Raki bodo v 2018 razčiščevali svoje ljubezenske odnose. Poslušajte intuicijo in sledite svojemu srcu, ko bodo na plan privrele težave, ki so že dolgo tlele pod površjem. Nestrpnost in valjenje krivde na partnerja vam ne bo prineslo nič dobrega. Poskrbite, da bodo vaše sanje uresničljive, ne utopične, saj boste mnoge od njih lahko uresničili. Turbulenten bo zlasti zaključek leta. Samski raki bodo morali vložiti precej več šarma in energije kot doslej, če bodo želeli končno najti to, kar iščejo že toliko časa.

LEV

Levom se v letu 2018 na ljubezenskem področju obeta pravi razcvet. Tako samski kot vezani levi lahko pričakujejo velike spremembe. Saturn in Jupiter bosta na vaši strani in kljub občasnim spodrsljajem, bo vse kar boste uresničili v ljubezni dolgotrajno. Obeta se vam obilo priložnosti za romantiko in samo od vas bo odvisno, kako jih boste izkoristili.

DEVICA

Devicam se v novem letu končno odpirajo nove priložnosti tudi na ljubezenskem področju. Samski bodo končno našli iskreno ljubezen, o kateri sanjajo že toliko časa. Najboljše obdobje za sklepanje novih poznanstev bo v prvi četrtini leta. Pomembno je, da poiščete ravnovesje med romantiko, zabavo in vsakdanjimi obveznostmi. V ljubezenskem življenju vezanih devic bo prevladoval občutek varnosti. Družina bo na prvem mestu.

TEHTNICA

V novem letu boste bolje razumeli svojo ljubljeno osebo in vajin odnos bo dobil nove razsežnosti. Osebnostno boste rastli in posledično bo tudi partnerski odnos prešel na novo, bolj poglobljeno raven. Nedorečene zveze bodo razpadle, nekaterim ljudem boste dokončno pomahali v slovo in se popolnoma predali tistim, ki si vas resnično zaslužijo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni lahko skozi celotno 2018 pričakujejo vse možne kontraste ljubezni. Potrebovali boste veliko prilagodljivosti in nadzora nad lastnimi čustvi, sicer boste trenutno zvezo lahko resno ogrozili. Leto bo sicer odlično za odkrivanje novih dimenzij v odnosu. Samski škorpijoni lahko pričakujejo pozitiven razplet dogodkov. Po dolgem iskanju prave osebe, boste končno zagledali luč na koncu tunela.

STRELEC

Pozornost boste usmerili na podrobnosti, ki ste jih doslej v svojem partnerskem odnosu po krivem zanemarjali. Dozoreli boste in to bo odprlo nove poti k srečnejši zvezi. Če boste pripravljeni pokazati svoja prava čustva, bo leto 2018 izvrstna priložnost za rast in harmonijo v vašem ljubezenskem življenju. To bo idealna priložnost, da se ponovno zaljubite v partnerja in odkrijete nove strasti, sanje in življenjske ideale.

KOZOROG

Pred kozorogi je leto polno novih priložnosti na ljubezenskem področju, vendar je pomembno, da se končno spustite na realna tla in nehate živeti v oblakih. Odprite srce ljubljeni osebi, zaupajte in presenečeni boste nad rezultati. Samski kozorogi bodo končno našli čas za zmenke in velika verjetnost je, da se vam bo uresničila velika želja. Romantično razpoloženje se bo v drugi polovici leta še stopnjevalo.

VODNAR

2018 bo vodnarjem na ljubezenskem področju bolj naklonjeno od leta 2017. Znova se boste zbližali s srčnim izbrancem, vendar boste končno morali pokazati pripravljenost na sklepanje kompromisov.  Iskren pogovor in empatija so ključ do uspeha. Samski vodnarji bodo sklenili nekaj zelo obetavnih novih poznanstev. Pregnali bodo negativne misli in tudi komunikacija bo s tem lažja.

RIBI

Ribe bodo v letu 2018 ves čas hodile po tankem robu med srečo in nevarnostjo. Sedanji ljubezenski odnos se bo spremenil in potrebnega bo veliko prilagajanja, da bosta oba ostala zadovoljna. Samske ribe se bodo podajale v nove ljubezenske avanture, vendar se nikar ne prenaglite pred vstopom v novo razmerje. Leto bo polno strasti in romantike in samo od vas je odvisno, kako boste to izkoristili. Če boste ravnali pametno, je pred vami leto ljubezni, ki ga ne boste tako hitro pozabili.