V vročih poletnih dneh je na prvem mestu hidracija

Osvežite svoje telo...

Želeli ali ne, opravljanje več del hkrati je postalo način življenja. Zdrav in aktiven življenjski slog med drugim zahteva tudi ustrezno hidracijo telesa. Najnovejšo rešitev predstavlja Jana Vitamin, ki bo poskrbela za ustrezen naboj energije tako za športno aktivne kot tiste, ki se vsakodnevno soočajo z delovnimi izzivi.

Jana vitamin activity in Jana vitamin immuno vam z osvežilnim sadnim okusom pomagata pri premagovanju ovir ter vnosu dnevne količine vitaminov in mineralov. S tem boste hkrati zadovoljili tudi potrebe organizma po tekočini, kar še posebej občutimo ob povečanju telesnih aktivnosti v poletnih mesecih. Jana Vitamin vam bo ob tem zvesto stala ob strani in zagotovila ustrezno mero energije. Pripomogla bo k boljšemu počutju, lažjem razmišljanju in delovanju ter tlakovanju vaše poti do uspeha.

Jano Vitamin odlikuje sestava, ki temelji na kombinaciji vode Jana, naravnih arom, nizkega deleža soka in manjše vsebnosti sladkorja. Skupno ima napitek le 14 kilokalorij na 100 ml ter vsebuje številne blagodejne sestavine. Jana vitamin activity z okusom jabolka in maline namreč vsebuje vitamine B3, B5 in B6 ter magnezij, v Jani vitamin immuno z okusom limone pa se nahajajo vitamini B6 in B12, vitamin C ter cink, ki pripomorejo k ohranjanju funkcij imunskega sistema. Vitamin C vpliva na izboljšanje absorpcije železa, kar je izredno pomembno za večino žensk, še posebej za telesno bolj aktivne posameznice.

PROMOCIJSKO SPOROČILO