V teh znamenjih so rojene ženske, ki vedo kaj hočejo

In s tem privlačijo vsakega moškega.

Pripadnice naslednjih treh nebesnih znamenj so zaradi svojih osebnostnih lastnosti za nasprotni spol najprivlačnejše.

Kdo so ženske, ki lahko s svojo karizmo na pozitiven način povzročijo strah pri moških, a jih v istem trenutku tudi omrežijo in jim popolnoma zmešajo glavo? Tiste, ki točno vedo česa si želijo, se zavedajo svojih čarov, imajo pravo mero samozavesti in so ne glede na karkoli odločne, v večini moških izzovejo strahospoštovanje. In njim je to všeč, pravzaprav so nori na to!


Škorpijonka

One so vedno pripravljene na močne dialoge, zato se ne zgodi, da bi kadarkoli v življenju ostale brez argumentov in popustile šibkejšemu sogovorniku. Z njimi se lahko pogovorite o čemerkoli in navdihnile vas bodo s čisto novimi pogledi na svet, za kar jim boste izredno hvaležni. Pri škorpijonkah moški s prevelikim egom nimajo kaj iskati, saj so lastnosti, ki jih iščejo pri svojem izbrancu spoštovanje in predanost.

Ovnica

To so ženske brez dlake na jeziku. So klepetave, polne informacij in vedno v pripravljenosti, da s svojim zanimivim pristopom osupnejo nove ljudi. Imajo izredno voljo do vsega česar se lotijo, zato je vsaka zadolžitev pri njih opravljena ob času. Ob sebi si želijo pristnega avnturista, ki bo kos njihovi energičnosti.

Dvojčica

Čeprav se zdi, da so dvojčice bolj tiha znamenja, se v znani družbi zelo hitro razgovorijo in obožujejo, ko so v centru pozornosti. Nikoli ne bodo dopustile, da je vaša beseda zadnja, pa četudi to pomeni, da bo pot vodila do viharnega prepira. Konec koncev jih takšni izidi celo zabavajo. Dvojčice se izogibajo počasnih moških, ki ne vedo kako se stvarem streže, zato hrepenijo po pravem ”gentleman-u”, ki jih bo znal razvedriti.