Tukaj je napovednik za nove Gilmorke

Lorelai in Rory sta nazaj v prvem uradnem napovedniku ene najtežje pričakovanih serij letošnjega leta.

Lorelai in Rory sta nepreklicno nazaj! Po neštetih fotografijah in prvem teaserju je Netflix končno objavil tudi prvi uradni napovednik ene najtežje pričakovanih serij letošnjega leta. Gre seveda za priljubljeno serijo Midve z mamo (Gilmore Girls), ki se po osmih letih premora znova vrača na male zaslone – tokrat z naslovom Gilmore Girls: A Year in the Life.

V napovedniku vidimo Lorelai, Rory in Emily, ki so se znašle na življenjskem razpotju. Richard je odšel, Rory je brezposelna, Lorelai pa išče nekaj več v življenju. Kljub temu pa se “Gilmorke” še vedno držijo nekaterih starih navad, denimo maratonskega prenajedanja z nezdravo hrano in tradicionalnega druženja ob petkih zvečer. V mestecu Stars Hollow je tako na prvi pogled vse po starem, hkrati pa je vse drugače kot nekoč.

Video odpira tudi številna nova vprašanja: kaj denimo počne Kirk na petkovi večerji in ali se bosta Lorelai in Luke končno poročila? Vsi odgovori bodo znani 25. novembra, ko bodo predvajali nove štiri epizode v trajanju 90 minut, ki bodo prikazale razvoj dogodkov v času enega leta, vsaka epizoda pa se bo odvijala v drugem letnem času.

Foto: Netflix