Top 9 aplikacij za urejanje doma

Lotite se prenove doma kar iz udobnega fotelja.

Če kupujete novo pohištvo, prenavljate, dekorirate, iščete najboljšo barvo za stene ali pa zgolj navdih za notranje oblikovanje vašega doma, potem vam bodo naslednje mobilne aplikacije za urejanje interjerjev zagotovo v veliko pomoč. Z njimi se boste prenove domačega ognjišča lahko lotili kar iz udobnega fotelja!

~ Ikea Catalog je posodobljena aplikacija priljubljenega švedskega trgovca, ki ni zgolj običajen katalog, saj vam omogoča, da izbran kos pohištva iz kataloga virtualno vstavite v svoje stanovanje in oblikujete sobo po lastnih željah.

~ Home Design 3D mobilna aplikacija vam omogoča, da začnete z obnovo doma kar iz domačega fotelja. Poljubno spreminjajte tloris stanovanja in premikajte pohištvo, vse dokler ne dobite svojega sanjskega doma.

~ Etsy je ena najboljših mobilnih aplikacij za iskanje zanimivih dekorativnih kosov opreme in vintage pohištva.

~ ColorSnap je aplikacija, ki vam bo pomagala izbrati najboljšo barvno kombinacijo za vaš dom. Poleg tega uporabnikom omogoča tudi brskanje po dodatnih 1500 barvnih odtenkih, ki jih lahko uporabite v svoji virtualni sobi. Poskusno barvanje sten bo tako postalo preteklost.

~ Houzz mobilna aplikacija omogoča pregledovanje na milijone fotografij interjerjev, ki jih lahko shranjujete v svojo beležnico idej. Vsak prostor je označen s slogom in osnovnimi značilnostmi, kar zelo olajša iskanje.

~ Curate je aplikacija, ki vam pomaga pri običajno precej nadležnem opravilu – obešanju slik na steno. Z njeno pomočjo boste lahko natančno videli, kako bo na steni videti umetniška slika ali fotografija in to še preden boste zabili prvi žebljiček.

~ BrightNest aplikacija vam pomaga, da svoje vsakodnevne naloge opravite učinkovito in v zadanem času. Poleg tega pa vsebuje obilo “naredi sam” navodil za vzdrževanje čistega in urejenega doma. Kot bi imeli v žepu majhnega mojstra za vse.

~ Domino je aplikacija na kateri najdete vse, kar ponuja ta priljubljena spletna stran za ljubitelje notranjega oblikovanja. Med drugim je na voljo neskončen izbor navdihujočih fotografij in “naredi sam” idej za dom.

~ Moodboard vam omogoča zbiranje, organiziranje in združevanje vseh stvari, ki vas navdihujejo na enem mestu. S to aplikacijo lahko vsak prostor v vašem domu virtualno dekorirate, ideje pa potem delite s prijatelji ali notranjimi oblikovalci in izveste, kakšno je njihovo mnenje.

Foto(naslovna): @mikutas