To so ženske, ki se jih moški bojijo, a tudi občudujejo

Ženske rojene v teh znamenjih so strah in trepet.

Pogumne, inteligentne in močnejše, kot si misli on.

Nekateri si težko predstavljajo, da bi moškega sploh kaj prestrašilo pri ženskah, saj že od nekdaj veljajo za močnejši spol. A značajske lastnosti žensk, ki so rojene v naslednjih treh znamenjih, le izzovejo nekaj trepeta, ki pa obenem pomeni tudi občudovanje.


Ovnica
Osvajanje simpatične ovnice vam lahko povzroči kakšen nov siv las. Ljubezen tem ženskam ne pomeni veliko. Najbrž imajo prav iz tega razloga poseben odnos do moških. Čutijo se enakovredne moškim in od vseh prav one najlažje shajajo brez njih. Pri teh ženskah boste zaman iskali nežnost in željo po romantiki. Če ovnica čuti, da ji je moški zvest, je zanj pripravljena narediti vse, tudi iti na konec sveta.

Ovnice so samostojne in energične, odločne in samosvoje. Ko se za nekaj odločijo, to tudi izpeljejo do konca. Slovijo kot neposredne ženske, brez dlake na jeziku, ki jih ni strah podajanja iskrenih mnenj.

Dvojčica
Če želite osvojiti dvojčico, morate biti sposobni slediti njeni dvojni naravi, a ko se tega navadite, postane razmerje z njo razburljiva zabava. Lahko je strastna in nežna, že naslednji trenutek pa odmaknjena. Takšna je, da lahko ohranja varno oddaljenost od drugih ljudi in pripravljena slediti brezskrbni ljubezni, ki jo čaka za vogalom. Je navdušena, duhovita, izredno intelektualna in zgovorna ženska ter vedno pripravljena spoznati kaj novega. Navdušena je nad partnerji, ki jo učijo novih stvari in so pripravljeni sodelovati v dolgi in izčrpnih debatah.

Čeprav dvojčica ni zelo sramežljiva, pa bo v resnem odnosu potrebovala veliko časa in potrpljenja. Ko najde partnerja, ki lahko zadovolji njene spolne in intelektualne želje, bo dvojčica predlagala družino, poroko in da bi se skupaj starala, čeprav se to lahko zgodi na neobičajen način.

Škorpijonka
S temperamentno škorpijonko ni lahko shajat. Čeprav jo označuje intenzivna in vedno prisotna želja po spolnosti, je v razmerju močna, nepopustljivo stroga in težko dopušča ranljivost in slabosti partnerja. Njene negativne osebnosti so ljubosumje, molčečnost in maščevalnost. Egoistični in mačo moški s škorpijonko ne morejo prakticirati zakulisnih igric in polovičarstva.

Fotografije: celebsvenue.com