To so najstrastnejše opravljivke

Si tudi ti ''Gossip girl''?

V zvezdah je zapisano, katere ženske so nepopravljive opravljivke.

Največje #gossipgirl izmed vseh!

Bodite previdni, kaj zaupate ženskam rojenim v naslednjih treh znamenjih, saj je vsaka novica ali skrivnost lahko že jutri najbolj vroča in pereča tema dneva.

Oven
Ženske, rojene v znamenju ovna, obožujejo razpravljati o vseh stvareh, tudi tistih, ki se jih sicer ne tičejo. Slovijo po tem, da jim v trenutku uspe iz muhe narediti slona in tega se zavedajo vse njene najboljše prijateljice, zato veliko informacij vzamejo z rezervo. Čeprav se zelo trudijo zakriti svojo negativno lastnost, vas bodo dokaj hitro vpeljale v svoje mreže ”tračev”. Kljub temu vam ne bodo dopustile, da bo opravljanje prva asociacija, ko bo beseda tekla o njih, zato so strastne tudi pri deljenju svojih življenjskih modrosti, nasvetov in razpredanj o osebnih izkušnjah ter dogodivščinah.

Vodnar
Vodnarke so rojene zvezde vsake družbe in tega se predobro zavedajo, kar velikokrat obrnejo sebi v prid. Neizmerno obožujejo komentiranje vsake zadeve in situacije, brez izjeme. Ker so vodnarke ene izmed najodprtejših žensk, se boste z njimi lahko zapletli v zanimive pogovore, tudi v tiste najbolj žgečkljive in provokativne, a zanje preprosto ni ovir. Pripravite se, da vas bo ženska v tem znamenju želela spoznati do zadnje podrobnosti, skoparila pa ne bo niti s komplimenti in včasih neprijetnimi vprašanji na izredno osebni ravni.

Strelec
Strelke se po komunikativnosti lahko postavijo ob bok zgovornim vodnarkam. Ženske, rojene v znamenju strelca imajo polno prijateljev, kajti nenehno težijo k spoznavanju novih ljudi, ki bi jim odkrili vse tisto, česar same še ne vedo ali ne poznajo, zato se boste v njeni družbi počutili posebne. Znane so po tem, da rade govorijo o ljubezenskih temah, kaj hitro pa se zapletejo v pogovore o intimnem življenju drugih, kar gre nekaterim ljudem močno v nos. Vsekakor bodite pozorni, kaj o svojem seksualnem življenju zaupate komunikativni strelki, saj če si z njo niste zares blizu, bodo vaše ljubezenske pripetljaje jutri poznali tudi tisti ljudje, ki jih še niste uspeli srečati.