To je popoln partner za tvoj astro znak

S kom v resno zvezo in koga izbrati za vročo avanturo?

Nekatera astrološka znamenja so ustvarjena za dolgotrajne zveze in med njimi je mnogo več kot le telesna privlačnost. Za nekatere pare pa je značilna močna seksualna privlačnost, ki pogosto vzplamti že na prvi pogled. Preverite, kateri znak v horoskopu je idealen za vas, ko gre za resno zvezo in kateri za krajšo avanturo.

OVEN

Za resno zvezo: ovni imajo odličen odnos z levi, saj se z njimi najbolje ujemajo po čustveni plati. Lev vam bo nudil podporo v vsakem trenutku in bo hkrati vaš partner in najboljši prijatelj.

Za avanturo: s tehtnico vas čaka nepozabna avantura, saj ovne in tehtnice povezuje izjemna strast in seksualna privlačnost.

BIK

Za resno zvezo: najboljšega partnerja boste našli v devici. Bike pritegne racionalen in zrel pogled na življenje, ki je značilen za device. Snovi za pogovor vama ne bo nikoli zmanjkalo, tako da dolgčas ne pride v poštev.

Za avanturo: med biki in škorpijoni vlada močna seksualna privlačnost, ki se lahko razkrije že z enim samim pogledom.

DVOJČKA

Za resno zvezo: tehtnica je vaš idealen partner. Dolgi pogovori, medsebojno razumevanje in podoben smisel za humor, so samo nekatere stvari, ki družijo ta dva astrološka znamenja.

Za avanturo: strelci so tisti, ki razplamtijo ogenj in prebudijo strast pri dvojčkih. Pri tem vas ne bodo omejevali in dušili, kar je za dvojčke zelo pomembno.

RAK

Za resno zvezo: odlično se ujemate s škorpijoni. V takšnem odnosu pogledi povedo več kot besede, saj sta oba znaka zelo intuitivna. Za oba je pomemben občutek varnosti, ki jo nudita drug drugemu.

Za avanturo: rakom zmešajo glavo kozorogi, ob katerih doživijo pravi ognjemet strasti.

LEV

Za resno zvezo: strelec je vaš idealen partner. Navdušila vas bo njegova divja in avanturistična narava ter varnost, ki vam jo bo partner, rojen v tem znaku, nudil v vsakem trenutku.

Za avanturo: z vodnarjem boste preživeli burne in nepozabne noči. Oba imata rada zabavo in lepe stvari, tako da bo razmerje vse prej kot dolgočasno.

DEVICA

Za resno zvezo: s kozorogom boste imeli odnos poln razumevanja in medsebojne podpore. Oba znaka veljata za romantična in nežna, tako da izkazovanja ljubezni v takšnem odnosu ne bo manjkalo.

Za avanturo: čutna riba je vaš idealen partner za krajšo ljubezensko avanturo.

TEHTNICA

Za resno zvezo: z vodnarjem boste imeli zanimiv in dinamičen odnos. Oba imata rada izzive, potovanja in znata uživati življenje s polnimi pljuči.

Za avanturo: oven bo v vas prebudil strast in vas pritegnil že na prvi pogled. Takšen odnos je buren, s številnimi vzponi in padci, a eno je gotovo: med rjuhami ni nikoli dolgočas.

ŠKORPIJON

Za resno zvezo: pravo ljubezen boste najlažje našli pri ljudeh, rojenih v znamenju ribe. Te zaznajo vaše razpoloženje in želje še preden jih vi izgovorite. Tak odnos bo poln romantike, nežnosti in čustev.

Za avanturo: z bikom boste preživeli veliko strastnih trenutkov, saj med vama vlada izjemna telesna privlačnost.

STRELEC

Za resno zvezo: z levom boste imeli dinamičen odnos, ki bo ustrezal obema. Lev se bo do vas obnašal zaščitniško, kar vam bo zelo ustrezalo.

Za avanturo: nemirni dvojček vas bo popeljal v divji svet strasti in še nedoživetih izkušenj. Kljub nekaterim značajskim razlikam, vaju druži tudi veliko skupnega.

KOZOROG

Za resno zvezo: z bikom boste imeli stabilno in dolgotrajno razmerje. Oba sta resna, ko gre za odnose in s skupnimi močmi lahko dosežeta ogromno.

Za avanturo: čutni rak vas osvoji na prvi pogled. Iskrica bo hitro vzplamtela, kar pomeni, da lahko pričakujete odnos poln strasti.

VODNAR

Za resno zvezo: najlepše ljubezenske trenutke boste doživeli s strelci. Njihov svoboden duh premore tudi dovolj strasti, da vas popelje na nepozabno čustveno potovanje.

Za avanturo: z erotičnim levom boste doživeli neslutene trenutke strasti. Močna medsebojna privlačnost bo vsaj za nekaj časa zakrila značajske razlike med vama.

RIBI

Za resno zvezo: z rakom boste zlahka dosegli kompromis in spori med vama bodo prej izjema kot pravilo. Vajin odnos bo poln medsebojnega spoštovanja, pa tudi romantike ne bo manjkalo.

Za avanturo: rahlo zadržane device vas privlačijo kot magnet. Kemija med ribami in devicami je tako močna, da zlahka zmeša glavo obema.

Foto: Vic Bonvicini