To je novi Pony

Legendarno Rogovo kolo je zaživelo v novi podobi.

Na priljubljenem kolesu Pony Express je marsikdo preživel svoje otroštvo, zato ima danes to kultno Rogovo zložljivo kolo prav posebno mesto v srcu večnih nostalgikov. Enostavno in vzdržljivo kolo je osvajalo mestne ulice že od konca šestdesetih let in je bilo najboljše darilo ob odličnem šolskem uspehu. Zato smo še toliko bolj nestrpno čakali današnji dan, ko je legendarni Pony zaživel v novi podobi.

Novi Pony je narejen iz sodobnih materialov in z izboljšano ergonomijo. Zložljivo aluminijasto mestno kolo z notranjimi prestavami, retro dizajnom in modernimi karakteristikami, je na voljo v dveh različicah – classic in sport. Oba modela prihajata na trg v modri, rdeči, zeleni, sivi in črni barvi.

Pri Rogu so zunanjost Ponyja ohranili skoraj nespremenjeno, le materiali pri izdelavi so precej boljši, kar se pozna tudi pri ceni. Najcenejša klasična različica je v prednaročilu tako na voljo za 329 evrov, za najdražjo pa bo potrebno odšteti 789 evrov. Novi Pony bo v trgovinah na voljo od marca 2017.

Foto: rogbikes