To je najidealnejši dan za zmenek

Vsak dan v tednu ima svoje čare, a četrtek je kot nalašč idealen dan za pogumno spogledovanje.

Vsak dan v tednu ima svoje čare, a četrtek je kot nalašč idealen dan za pogumno spogledovanje.

Preveri, kakšna je prihodnost tvojega zmenka na določen dan v tednu.

Kaj se ti obeta, če se tvoj zmenek zgodi v…


Ponedeljek

Nisi najbolj prepričana ali si zares želiš na ta zmenek, a se kljub temu ravnaš po svojem načelu, da je vsak vreden svoje priložnosti. Ponedeljkovi zmenki se naj zgodijo v kavarni ali prijtenem lokalu, kjer veš, da obstaja izredno malo možnosti, da boš naletela na koga poznanega. Možnosti za drugi zmenek so nekoliko manjše, a so kljub temu možne. Kdo ve, morda pa te le očara!

Torek
Torki obetajo sproščene zmenke, ki se lahko zavlečejo tudi pozno v noč in se končajo med rjuhami. Poleg tega je do vikenda še dovolj časa, da bo tvoj moški lahko dodobra razvil strategije šarmiranja, s katerimi si obeta, da te bo v popolnosti osvojil. Boš lahko počakala naslednje štiri dni do ponovnega druženja?

Sreda
Delovni teden je na vrhuncu, zato je spogledovanje in flirtanje ob sredah še posebej zaželeno, saj te bo napolnilo z novo dozo adrenalina, hkrati pa boš za nekaj ur ostala prijetno sproščena. A ker vseh delovnih dolžnosti ne boš mogla spraviti s spomina, boš morda kaj hitro spregledala njegove očitne signale. Drugi zmenek je v tem primeru obvezen.

Četrtek
Četrtki so večeri za predigro, saj je vikend že takoj za vogalom in v zraku je čutiti prijetno naelektrenost, zaradi katere sta ti in tvoj izbranec drznejša kot sicer. Ker je to dan, ko večina že razmišlja o svojih vikend načrtih in zabavah po službi, ima vajin prvi zmenek odlične možnosti, da postane najboljši, a nikakor ne zadnji.

Petek
Če te povabi na petkov zmenek, je to več kot očiten znak, da si mu zares pri srcu in si ga popolnoma omrežila. Petek je sicer dan, ko si vzame prost večer in ga preživi s prijatelji, zato je izbira petkovega večera za vajino prvo skupno druženje v dvoje odličen pokazatelj, da si mirne vesti lahko obetaš tudi drugi, tretji…zmenek.

Sobota
Ti srečnica! Sobote so običajno namenjene daljšim izletom in pohajkovanju po naravi in raziskovanju mesta, zato se ne čudi, če bo njegova ideja za prvi zmenek nekoliko bolj razgibane narave. Vsekakor je to super priložnost, da se zares sprostita drug ob drugem in počneta tiste stvari, ki vaju zares veselijo. Enako srečna si lahko tudi, če je zmenek načrtoval v soboto zvečer, saj se vama ne bo mudilo in zgodi se lahko marsikaj.

Nedelja
Morda je med tednom prezaseden in mu urnik ne dopušča, da bi si zvečer odtrgal nekaj ur časa za druženje ob večerji ali le pijači. Vsekakor njegove odločitve o nedeljski dopoldanski kavi ne sodi prehitro, morda pa mu še vedno uspe in te popolnoma prepriča. V vsakem primeru bodi pozorna na njegove signale in prioritete.

Ne glede na to, ali te tvoj potencialni bodoči partner povabi na zmenek v torek, petek ali nedeljo, imata izvrstne možnosti da kemija med vama prerase v kaj večjega in resnejšega.