To ga v zvezi najbolj odbija – bodi pozorna!

Naslednjič dobro premisli, preden storiš kaj takega.

Kadar ima moški slab dan, ga lahko zmotijo že čisto najmanjše malenkosti, ki jih sicer ne bi niti opazil. Pa vendar so moškim skupne štiri stvari, ki jih pri svojih partnerkah nikoli ne tolerirajo in bodo tudi na najboljši dan vzrok za nejevoljo.

4 stvari, ki ga v zvezi najbolj motijo

1. Pretirana samohvala
Ne misli, da je zmenek tekmovanje v tem, kdo od vaju se je v življenju bolje izkazal in uživa večje karierne uspehe. Kadar govoriš o svojih dosežkih in pomembnih prelomnicah, ga ne pozabi vprašati tudi o njegovih življenjskih in kariernih mejnikih. Vedi, tudi on ti želi dati vedeti, da je pravtako uspešen.

2. Skakanje v besedo
Nameni mu pozornost, prisluhni mu in počakaj, da dokonča stavek. Če mu boš neprestano skakala v besedo in se vrinila v njegove misli s svojimi pomisleki ali idejami, te naslednjič ne bo želel poslušati niti slišati.

3. Dekoncentracija
Danes brez telefona pač ne gre, to nam je jasno in jasno je tudi njemu. A vedi, da te bo toliko bolj občudoval in cenil, če boš med tem, ko govori s teboj in si želi tvoje pozornosti, telefon odložila na stran in se posvetila le vajinemu pogovoru. Enako si želiš tudi v nasprotnem primeru, kajne?

4. Sprašuješ le o drugih, o sebi pa molčiš
Izogni se preveč podrobnim in preosebnim vprašanjem že takoj na prvem zmenku, sploh če opaziš (kar ni težko), da mu je o določenih temah neprijetno govoriti takoj na začetku vajinega druženja. Daj mu čas in prostor, na svoja vprašanja odgovori tudi sama in se prepusti toku. Konec koncev si na zmenku z moškim, ki ti je všeč in na intervjuju za službo.