Ti trije znaki horoskopa se bodo to zimo zaljubili!

Ste med tistimi samskimi, ki si nadvse želijo ponovno zaljubiti? Morda imamo dobro novico za vas!

Letošnje leto traja le še dober mesec, a v temu času se lahko pripeti marsikaj. Če ste samski in rojeni v enem izmed spodnjih znamenj, obstaja velika verjetnost, da se boste zaljubili do ušes še letos.

Ribi

Osebe rojene v tem znaku, na splošno hrepenijo po harmoniji. Čakanja je konec! Pričakujte polno ljubezni in metuljčke v trebuhu še to zimo. Končno boste našli partnerja, ki bo po dolgem času prebudil vaša čustva. Skupaj bosta uživala v romantičnih sprehodih in se stiskala na kavču.

Strelec

Tudi strelce bo še letos presenetila nova ljubezen. Čeprav je bila jesen na romantičnem področju sušna, bo zima prinesla vse – od velike ljubezni do življenjske ljubezni. Vse je mogoče! Definitivno boste imeli metuljčke v trebuhu in se otresli jesenske depresije.

Bik

Biki ste bili preteklo leto precej zadržani, ko govorimo o zabavanju in druženju. Raje ste se zadrževali v ozkem prijateljskem krogu, to zimo pa ste v popolnem notranjem ravnovesju in samozavestni – imate popolno izhodišče za novo, dolgo, tisto pravo ljubezen.

Foto: Thinkstock