Ti astrološki znaki veljajo za najboljše ljubimce

In kakšne so tvoje izkušnje z njimi?

Astrologi pravijo, da naslednji štirje znaki zodiaka veljajo za najbolj strastne ljubimce. Njihov libido je izjemno močan, v postelji pa so menda strastni in hkrati nežni ljubimci z veliko domišljije. In kakšne so tvoje izkušnje z njimi?

Oven

Ovni so energična bitja in strast je pri njih kot ognjemet. Veljajo za vrhunske ljubimce z močnim libidom, zato njihovim seksualnim apetitom ne more slediti vsak. Vendar ovnu sama privlačnost za obuditev iskre strasti ni dovolj, saj je za ta znak značilno, da išče vedno nove izzive. Klasične intimne igrice v postelji lahko tako ovnu zelo hitro postanejo preveč dolgočasne in kmalu se bo začel ozirati po novih, bolj razburljivih seksualnih avanturah.

Bik

Moški rojeni v znamenju bika slovijo kot eni najboljših ljubimcev v zodiaku. V postelji so zelo čutni, strastni, nežni in kreativni. Znajo poskrbeti, da se njihova partnerka počuti kot kraljica in pripravljeni so storiti vse, da jo zadovoljijo. Med rjuhami so nesebični in pogosto nepredvidljivi. Tako kot pri hrani, se jim tudi pri seksu nikamor ne mudi in užitek partnerke pogosto postavijo na prvo mesto. Zadovlj(e)na partnerka jih namreč napolni z občutkom ponosa.

Lev

Za leva pravijo, da je prava zver v postelji, vendar zna biti hkrati tudi nežen in pozoren ljubimec. Levi so na vseh življenjskih področjih nagnjeni k dominaciji in tudi pri ljubljenju ni nič drugače. Obožujejo, ko so njihove želje izpolnjene, vendar so »uslugo« pripravljeni tudi vrniti v isti meri. Z razliko od ovnov, so levi med rjuhami bolj tradicionalno usmerjeni in nimajo pretirane potrebe po eksperimentiranju na različnim mestih. Pomembno jim je prijetno, romantično in intimno vzdušje.

Škorpijon

Med najbolj strastna astrološka znamenja nedvomno sodijo tudi škorpijoni. Radi imajo divji seks na nenavadnih mestih, saj jih vzburja vse, kar je novo in neznano. Škorpijone še posebej razvname partnerka, ki se zna oviti v tančico skrivnosti, saj lahko tako počasi osvajajo in odkrivajo nov »teritorij«. Ženska, ki deluje lahko osvojljiva, škorpijona pač ne zanima preveč. Ko se škorpijon resnično zaljubi, si lahko njegova izvoljenka v postelji obeta nepozabne trenutke, polne strasti in užitka.

Foto: Shutterstock