Tega ženska ne bi smela nikoli narediti za moškega

5 stvari, na katere ženska v partnerski zvezi ne bi smela pristati.

Pogosto prebiramo nasvete o tem, kako pritegniti moško pozornost in skrajni čas bi bil, da spoznamo, na katerih pet stvari v partnerski zvezi pa ženska nikoli ne bi smela pristati.

Odpovedati se svojim sanjam

Cilji in sanje so pomemben del naše osebnosti, saj gre za stvari, ki nas v življenju motivirajo in osrečujejo. Če partner posredno ali neposredno namigne, da je čas za njihovo uresničitev že davno minil in se je potrebno spustiti na realna tla, potem je morda čas za razmislek, ali je vredno ostati z nekom, ki ne verjame v naše sposobnosti.

Ravnati v nasprotju z lastnimi prepričanji

Nikoli si ne bi smeli dovoliti, da se nekdo posmehuje našim stališčem ali prepričanjem. Vsak si zasluži spoštljiv odnos, ne glede na razlike v mišljenju. Razlike nas bogatijo in so sestavni del življenja, zato ne bi smele nikoli predstavljati ovire v partnerski zvezi.

Sprememba videza

So njemu bolj všeč blondinke in te zato mika, da bi si prebarvala svoje rjave lase? Ti pove, da imaš kilogram ali dva preveč in bi morala shujšati? Vse to so »prekrški« v zvezi, ki jih ne bi smeli tolerirati. Vsaka želja po spremembi zunanjega videza mora prihajati od znotraj in ne zaradi nekoga, ki misli, da nismo dovolj dobri takšni, kot smo.

Nižanje standardov

Veš, kaj želiš in drži se tega. Ne vztrajaj v zvezi, ki te ne osrečuje in ne zadovolji se z moškim za katerega veš, da preprosto ni pravi zate.

Zapostavljanje prijateljev

Ne postani ena od tistih žensk, ki na željo ali celo zahtevo partnerja prekine vse odnose s prijatelji(cami). Moški pridejo in grejo, prijatelji pa ostanejo.