Te stvari se vam bodo verjetno zgodile v tridesetih

Malo za šalo in malo zares: 20 stvari, ki jih boste verjetno doživeli v tridesetih.

Vsi se staramo in o različnih življenjskih prelomnicah krožijo različne teorije. Toda med vsemi so trideseta leta nekaj posebnega. Prelomnica na poti v zrelost predstavlja za marsikoga najlepše desetletje življenja, ki pa ga spremlja tudi marsikatera kriza, ki jo je potrebno prebroditi. Malo za šalo in malo zares, smo zbrali 20 stvari, za katere obstaja velika verjetnost, da se vam bodo zgodile v tridesetih.

1. Prijatelje, ki živijo nekaj kilometrov stran, boste namesto nekajkrat tedensko videli v najboljšem primeru nekajkrat letno.

2. V nakupovalnem središču boste zaradi obupne glasbe in neskončnih vrst zdržali največ 10 minut.

3. Ogled priljubljene TV-serije postane v soboto zvečer bolj privlačna izbira od žuranja.

4. Počitnice so bolj izjema kot pravilo. Obstajajo samo še poroke in družinski obiski.

5. Opravljati delo, ki ga imate radi in to z ljudmi, ki vam ne gredo na živce, postane bolj pomembno od zaslužka.

6. Vedno lažje bo reči “ne”.

7. Idealno telesno težo bo vedno težje ohranjati.

8. Razvili boste svojo strategijo popivanja. Denimo: dve močnejši pijači za začetek večera in potem do konca samo še pivo ali celo voda – vse, da se izognete mačku naslednje jutro. Strategija bo le delno uspešna.

9. Vse manj se boste ubadali s tem, kaj si drugi mislijo o vas. Za te stvari preprosto zmanjka časa.

10. Začeli boste bodisi teči, kolesariti, obiskovati fitnes ali jogo, lahko pa tudi vse skupaj. Imeli boste namreč občutek, da na Facebooku to počnejo vsi razen vas.

11. Prave zabave bodo redkost. Večinoma bo šlo za dnevne rojstnodnevne zabave otrok (vaših ali vaših prijateljev in sorodnikov).

12. Na Facebooku boste vprašali za mnenje o določenem električnem mešalniku in dobili boste 73 različnih mnenj.

13. Eden najbolj vznemirljivih nakupov desetletja bo nabava nove postelje.

14. Na vsake toliko časa se boste spomnili, koliko let boste še morali odplačevali stanovanjski kredit in ob tem boste vedno znova potočili nekaj solz.

15. Vi ali kakšen izmed vaših dobrih prijateljev se bo ločil.

16. Posumili boste, da ste alergični na gluten ali pa da ne prenašate laktoze. Naenkrat boste postali obsedeni z najrazličnejšimi dietami in vaše kuhinjske police se bodo začele šibiti pod težo vseh možnih super živil in prehranskih dodatkov.

17. Če ste samski, obstaja velika verjetnost, da boste hodili s kom, ki že ima otroka. Ob tem se boste začeli spraševati, če si ga želite tudi vi (otroka namreč).

18. Še zlasti, če imate otroka, obstaja velika verjetnost, da boste 60 odstotkov svojega časa preživeli pri različnih zdravnikih specialistih.

19. Vi ali kateri od vaših prijateljev bo imel težave s plodnostjo.

20. Tudi vi se boste lotili razstrupljanja telesa z naravnimi sokovi, ker pač vsi govorijo, kako odlična zadeva je to. Nato si boste naslednji dan privoščili burger in to bo najboljši burger v vašem življenju!

Foto: ShopStyle/Shutterstock