Takšno žensko bi moški takoj poročili

Priljubljena ženitna posrednica razkrila, česa si moški resnično želijo od svojih bodočih partneric.

Avstralka Louanne Ward že dvajset let svojim strankam pomaga iskati sorodno dušo. Pri tem je zelo uspešna, saj so ji njeni premožni klienti pripravljeni plačati tudi več kot 10.000 evrov, samo da bi jim poiskala ljubezen njihovega življenja. Na željo svojih klientk je Louanne zdaj opravila tudi zanimivo anketo med 200 moškimi, v kateri jih je spraševala, kaj si v resnici želijo od svoje sanjske ženske. Priljubljena posrednica za parčkanje je moške spraševala tako po telesnih, kot značajskih lastnostih, ki jih najbolj privlačijo na nežnejšem spolu. In kaj so pokazali rezultati? »Veliko se smejte, delajte počepe in izbirajte pametne teme za pogovor,« svetuje ženskam gospa Ward. Rezultate zanimive ankete preverite v nadaljevanju …

Telesne značilnosti, ki moške najbolj privlačijo na ženski:

1. Nasmeh

2. Oči

3. Zadnjica

4. Prsi

5. Noge

6. Dolgi lasje

7. Lepa stopala

8. Urejeni nohti

Značajske lastnosti, ki moške najbolj privlačijo na ženski:

1. Inteligenca

»Za moške je izjemno pomembno, da se lahko z žensko pogovarjajo na intelektualni ravni. To jih neizmerno privlači,« pravi Louanne.

2. Ženstvenost

Takoj za inteligenco je ženstvenost. »Moški obožujejo, ko je ženska dama. Številne ženske razmišljajo na način »mora me sprejeti takšno, kot sem«, toda v resnici moškemu tega ni potrebno storiti,« opozarja Wardova.

3. Igrivost

Ženske z dobrim smislom za humor, ki se znajo pošaliti tudi na svoj račun, se zdijo močnejšemu spolu izjemno privlačne. To so preproste in razigrane ženske, ki sebe in življenja ne jemljejo preresno.

4. Samozavest

Tudi številne druge raziskave so pokazale, da si moški ob sebi želijo samozavestno žensko. Privlači jih namreč ženska, ki ve kaj hoče in ima dobro mnenje o sebi.

5. Libido

Nekoliko presenetljivo so moški željo po seksu uvrstili “šele” na peto mesto najbolj zaželenih ženskih lastnosti. Pomembno jim je, da ima njihova partnerica podoben libido kot oni sami.

6. Ranljivost

Moškim so privlačne tudi ženske, ki se ne bojijo pokazati svoje ranljivosti. To je lastnost, ki so jo uvrstili na zadnje, šesto mesto te zanimive lestvice.

Foto: Ashton Teriece