Takšen moški ustreza tvojemu astrološkemu znamenju

Zvezde razkrivajo, kakšna je tvoja sorodna duša, glede na nebesno znamenje.

Astrologija razkriva značajske lastnosti posameznih znamenj zodiaka in vam lahko tako pomaga najti partnerja, ki najbolj ustreza vašemu značaju. Tokrat razkrivamo, kakšen tip moškega iščejo ženske glede na posamezno nebesno znamenje.

Oven 

Ženska rojena v znamenju ovna išče moškega, ki bo kos njeni energični naravi in hitremu tempu življenja. Prav tako bo zares izpolnjujočo zvezo lahko doživela le partnerjem, s katerim se bo lahko zapletla v dolge intelektualne pogovore. Ovnice želijo ob sebi tudi poštenega in samozavestnega moškega, ki ve kaj hoče v življenju.

Bik

Ženska rojena v znamenju bika želi ob sebi strastnega moškega, ki bo popolnoma predan njuni ljubezni. Poleg tega mora biti njen moški samostojna oseba z močno voljo, ki ne obupa zlepa, ko želi doseči določen cilj v življenju.

Dvojčka

Avanturistična in družabna dvojčica je nenehno v iskanju novih doživetij, zato potrebuje ob sebi podobno razigranega in radovednega moškega, ki bo lahko sledil njenemu tempu. Dvojčica prav tako hrepeni po iskrenem partnerju, ki ne bo omejeval njene želje po svobodi, zabavi in druženju z drugimi ljudmi.

Rak

Dobrosrčna in čutna rakica želi v zvezi to, kar je najbolje za njenega dragega, a to ne pomeni, da lahko njeno dobroto izkoriščate v nedogled. Hrepeni po moškem, ki bo pripravljen na resno zvezo in ki bo znal z drobnimi pozornostmi pokazati svojo ljubezen. Rakice privlačijo tudi moški, ki znajo odpreti svoje srce in jih ni strah pokazati svoje ranljive plati.

Lev

Temperamentne in dostojanstvene levinje so rade v središču pozornosti in želijo, da se jih spoštuje in ceni. To pričakujejjo tudi od partnerja, a to ne pomeni, da so v zvezi sebične, saj znajo spoštljiv odnos vrniti z obrestmi. Levinje prav tako cenijo zvestobo in velikodušnost, ob sebi pa želijo tudi moškega, ki bo kos njihovi strastni in energični naravi.

Devica

Pragmatične in vedno zanesljive device ves čas težijo k perfekcionizmu, zato so zelo izbirčne tudi pri izbiri partnerja. Težko se odprejo, zato potrebujejo ob sebi potrpežljivega moškega. Za devico je dovolj dober samo najboljši moški s posebnimi kvalitetami. Prav tako ji je pomembno, da njen srčni izbranec stoji z obema nogama čvrsto na tleh.

Tehtnica

Tehtnice slovijo po svoji trmoglavosti. Vsako situacijo vedno skrbno preučijo, zato iščejo predvsem lojalnega in prilagodljivega partnerja. Tehtnice veljajo tudi za najbolj romantična bitja v zodiaku, zato so zapriseženi romantiki njihova prva izbira.

Škorpijon

Škorpijonke hrepenijo po globoki čustveni povezanosti, kar je lahko za moške velik izziv. Ob sebi želijo zabavnega in strastnega partnerja z veliko mero potrpljenja, saj so škorpijonke znane po tem, da potrebujejo veliko časa, preden so pripravljene resnično zaupati drugi osebi.

Strelec

Strelke privlačijo avanturistični, eksotični in rahlo filozofski tipi z odprtimi pogledi na življenje. Pomembni sta jim svoboda ter neodvisnost in podobno pričakujejo tudi od partnerja. Strelkina sorodna duša je aktiven moški z dobrim smislom za humor, ki se dobro znajde v napetih situacijah.

Kozorog

Kozoroginje so pametne in resne ženske, ki želijo ob sebi prav takšnega moškega. Pri nasprotnem spolu cenijo delavnost ter jasno postavljene cilje v življenju. V razmerju jim je pomembna tako finančna kot čustvena stabilnost.

Vodnar

Ustvarjalne vodnarke so ženske odprtega duha, vedno pripravljene na nove (tudi ljubezenske) izkušnje v življenju. Iščejo partnerja z jasno oblikovanimi stališči in uresničljivim idejami. Šarmanten, komunikativen in strasten moški bo zagotovo pritegnil pozornost vodnarke.

Ribi

Čustvene in iskrene ribe potrebujejo ob sebi podobno pozornega partnerja. Ribo prepriča stabilen in pošten moški, na katerega se bo vedno lahko zanesla. Cenijo romantike, ki znajo pokazati svojo nežnejšo plat. Ker so ribe pogosto sramežljive in zaprte vase, želijo ob sebi moškega, ki bo v nasprotju z njimi bolj odprt in neposreden v komunikaciji z drugimi.

Foto: @jenkay