Tako zapeljujejo dame glede na astrološki znak

Kakšna zapeljivka si?

Astrologija razkriva tudi naše veščine zapeljevanja. V nadaljevanju vam razkirvamo pristope, ki se jih pri osvajanju poslužujejo dekleta, glede na posamezen znak v horoskopu.

Oven

Dame, rojene v znamenju ovna so ognjevite osvajalke. Pozornost rade pritegnejo nase z izbiro garderobe, toda njihova obleka je zgolj dodatek, ki kaže na moč njihove osebnosti. V komunikacijji so strastne in neposredne.

Bik

Bikice so spretne zapeljivke, ki se lahko v trenutku prelevijo iz nedolžne deklice v fatalno žensko. Dobro se zavedajo svojega privlačnega videza in ga tudi s pridom izkoriščajo. So zelo erotične in tega jih ni sram pokazati. Med pogovorom se sogovornika večkrat dotaknejo, vendar vse v mejah sprejemljivega.

Dvojčka

Dvojčice imajo lahko nešteto različnih obrazov. So izjemno šarmantne, zgovorne, komunikativne in znajo hitro razmišljati. V družbi so zelo priljubljene, svoj način zapeljevanja pa spretno prilagajajo  moškemu, ki so mu namenile pozornost.

Rak

Rakice so nežna in občutljiva bitja. Rade imajo mirno družinsko življenje, zato privlačijo moške, ki si želijo dolgotrajne zveze. Rade odkrito pokažejo svojo ženstvenost, zato si izbirajo kavalirje, ki dobro vedo, kako ugoditi ženski.

Lev

Levinje so dominantne, spretne in so rade v središču pozornosti. Svoje pomanjkljivosti znajo spremeniti v prednosti in te sposobnosti znajo pri osvajanju spretno izkoristiti. Sprva so nekoliko zadržane, vendar je njihov pristop vedno zelo taktičen in dobro premišljen.

Devica

Device veljajo za zelo pedantne in dobro organizirane, takšne pa so tudi v igri zapeljevanja. Velikokrat dajejo vtis “pridne deklice” z romantičnim stilom oblačenja, toda pod to masko se skriva spretna zapeljivka, ki natančno ve, kaj hoče doseči in kako bo to storila.

Tehtnica

Tehtnice posvečajo veliko pozornosti svojemu zunanjemu videzu in imajo izvrstne metode osvajanja. Ne oblačijo se preveč vpadljivo in napadalno, vendar pa obleke izbirajo zelo skrbno. Njihov stil oblačenja jim po potrebi služi tudi kot sredstvo zapeljevanja in moški se le stežka uprejo njihovim čarom.

Škorpijon

Škorpijonke so nevarne zapeljivke. Imajo neverjeten šarm, prodornost in čuten glas, zato se njihovim čarom uspejo upreti le redki. V igri zapeljevanja se velikokrat obnašajo toplo–hladno, tako da lahko moškemu dobesedno zmešajo glavo.

Strelec

Strelke pogosto delujejo nedosegljivo. Običajno negujejo športni stil, a imajo rade tudi nakit. Šarm in smisel za humor sta njihovo glavno orožje pri zapeljevanju, s svojim nalezljivim smehom pa lahko spretno prekrijejo tudi morebitne pomanjkljivosti.

Kozorog

Kozoroginje osvajajo s svojim hladnim pristopom. Predstavljajo se kot močne in nedosegljive ženske. Običajno izbirajo moške, nad katerimi lahko dominirajo. Čeprav jim je zunanji videz pomemben, pa se pri zapeljevanju veliko bolj zanašajo na intelekt.

Vodnar

Vodnarkam je notranja lepota veliko pomembnejša od zunanje, zato po teh kriterijih tudi izbirajo moške. Veljajo za zelo moderne, pogumne in neobremenjene. Prisegajo na preprost stil oblačenja, ki je za številne moške zelo privlačen.

Ribi

Ribice so malo zasanjana, nežna in občutljiva bitja, a to je lahko tudi trik s pomočjo katerega lovijo svoj »plen«. Pogosto igrajo na karto »dame, ki potrebuje pomoč« in številni moški se ujamejo v to past. Zunanji videz ribam pri tem seveda zelo pomaga, vendar vam tega ne bodo nikoli priznale.

Foto: stock/imdb