Tako svoj dan začne zvezdnica, ki se ne postara

Jennifer Aniston, ki iz leta v leto izgleda mlajša, je razkrila svojo jutranjo rutino.

Jutranja rutina igralke Jennifer Aniston (49) je eden od razlogov, zaradi katerega izgleda iz leta v leto enako mladostna, kot je bila v svojih zgodnjih 30-ih.

”Kadar delam, pričnem dan že med 4:30 in 5:00, kadar pa ostanem doma, podaljšam spanec do 8:00 ali 9:00, saj obožujem nekoliko daljše večere.” Mladostna zvezdnica, ki sicer v ljubezenskem razmerju nima popolne sreče, se zato toliko bolj posveča svojemu telesu in splošnemu dobremu počutju, zato je kozarec tople vode z rezino limone na tešče pri njej obvezen jutranji ritual. Po topli limonadi se posveti svoji lepotni rutini, kjer strmi k zmernosti in preprostim pristopom nege obraza.

Lepotna rutina Jennifer se po njenih besedah prične z nežnim čiščenjem obraza, za kar uporabi blago milo za obraz in hladno vodo, nakar sledi nanos dnevne kreme z obveznim zaščitnim faktorjem.

Po nezahtevni negi obraza si vsako jutro privošči zajtrk, ki sestoji iz sadnega smoothieja (1 zrela banana, dve žlici borovnic, dve žlici višenj, pest poljubne zelene zelenjave, kakav v prahu/proteinski prašek). Ena izmed zanimivih sestavin, ki jih doda jutranjemu napitku je žlička kolagena v prahu, za katerega trdi, da ji pripomore k sijaju koe, čvrstim in zdravim nohtom ter lasem. V kolikor ima zjutraj več časa, si namesto smoothieja privošči popečen polnozrnat kruh, kuhana ali pečena jajca ter avokado ali pa uživa v ovseni kaši z dodatkom banan in mandljevega mleka.

In ker se zaveda, da je zdrav duh v zdravem telesu, se nekajkrat tedensko posveti tudi svoji najljubši telesni aktivnosti. Priznala je, da si jutra ali večera ne more predstavljati brez joge, saj ji slednja vadba omogoča, da se popolnoma umiri, sprosti telo in um, hkrati pa ohranja svojo dobro telesno pripravljenost. Joga je zanjo najboljši način, da se pripravi na naslednje življenjske in karierne projekte.

Si razmišljala, da bi tudi sama vključila jogo v svojo tedensko rutino in začela spreminjati ne samo telesa, temveč tudi življenje na bolje? Nekaj najpogostejših vprašanj o vadbi joge in odgovore nanje najdeš tukaj (klik): Čas je za lepše življenje, ker si to zaslužiš!