Tako moški izgubi močno žensko

Osvojiti srce močne ženske ni lahko, še težje pa je tako žensko obdržati.

Močna, samostojna in samozavestna ženska je veliko več od svojega čvrstega značaja. Moške takšna ženska fascinira, za mnoge pa lahko deluje tudi nekoliko zastrašujoče, čeprav tega na glas ne bodo priznali. Osvojiti srce samozavestne ženske ni lahka naloga, precej lažje pa je tako žensko izgubiti …

Močno žensko izgubiš, če se pretvarjaš, da si nedosegljiv

Alfa ženska ne trati časa in energije z moškim, ki ne pokaže iskrenega zanimanja zanjo. To ne pomeni, da je arogantna in nesramna, ampak se na ta način zgolj obvaruje pred potencialnimi lomilci src. Njeno srce je bilo namreč zlomljeno že velikokrat in nezrel moški lahko tako žensko izgubi še preden jo zares osvoji.

Močno žensko izgubiš, če skrivaš svoja čustva

Moški, ki skuša na vse načine skriti svoje emocije, v očeh močne ženske ni alfa moški, čeprav se skuša navzven predstavljati kot tak. Ona verjame, da je moški najlepši takrat, ko pokaže svojo ranljivost in ga ni strah priznati, da je tudi on samo človek. Ne želi ugibati o tem, kako se njen moški počuti, ampak želi ob sebi nekoga, ki bo pristen in odprt kot je sama.

Močno žensko izgubiš, če ne ceniš njene enkratnosti

Ona ve, da je enakopravna in da lahko v življenju doseže vse, kar si zastavi. To ne pomeni, da je neznosna feministka, vendar pa se jasno zaveda svoje vrednosti in ne dovoli, da bi jo kdorkoli teptal. Ne dovoli spolne diskriminacije, saj dobro ve, kdaj jo nekdo izkorišča samo zato, ker je ženska.

Močno žensko izgubiš, če jo podcenjuješ

Preveč je delala na sebi in vložila ogromno energije v kariero ter odnose, da bi zdaj nekomu dovolila vse to omalovaževati. Ima svoje dostojanstvo in ne bo se postavila za nekoga, ki se noče postaviti za njo.

Močno žensko izgubiš, če jo ne spoštuješ

Življenjske izkušnje so jo naučile, da je samospoštovanje ključ do uspeha. Ker ve, kako pomembno je biti prepričan vase in se imeti rad, ne bo ob sebi tolerirala nikogar, ki se tega ne zaveda. Saj človek, ki ne spoštuje sebe, tudi z drugimi ravna enako.

Močno žensko izgubiš z moledovanjem

Ona ne potrebuje nekoga, ki jo bo vztrajno prosil in moledoval, ampak borca z odločnostjo, podobno njeni. Želi moškega, ki ve, kako prositi odpuščanja in kako odpustiti.

Močno žensko izgubiš, če ne vložiš celega sebe v odnos z njo

Močne ženske ne prenesejo polovičarstva, še zlasti ne v ljubezenski zvezi. Ker se življenju predajajo z vso strastjo, potrebujejo ob sebi nekoga s podobnimi lastnostmi. Če bo začutila, da je njen partner z eno nogo že zunaj zveze, ne bo delala drame in ga ne bo moledovala, naj ostane.

Foto: @messinaphotos