Tako Gigi Hadid imitira Melanio Trump

Podelitev Ameriških glasbenih nagrad je zaznamoval tudi čustven govor Selene Gomez.

V Los Angelesu so podelili Ameriške glasbene nagrade. Prireditev sta povezovala ameriški komik in igralec Jay Pharoah ter supermodel Gigi Hadid, ki je občinstvo zabavala tudi kot imitatorka bodoče prve dame ZDA Melanie Trump. »Ljubim svojega moža, predsednika Baracka Obamo ter najina otroka Sasha in Malia,« je občinstvo nagovorila Gigi v vlogi Melanie in se tako ponorčevala iz njenega znamenitega govora, ki so mu očitali, da ga je prepisala od Michelle Obama.

Podelitev nagrad je zaznamoval tudi čustven govor Selene Gomez, ki je prejela nagrado za najboljšo žensko pop/rock izvajalko. 24-letnica se je v javnosti pojavila prvič po tem, ko je v avgustu prekinila svojo svetovno turnejo zaradi napadov panike in boja z depresijo. Selena je komaj zadrževala solze in razložila, zakaj se je umaknila s scene. »Večina vas ve veliko o mojem življenju, pa če mi je to všeč ali ne. Morala sem prenehati. Imela sem vse, toda bila sem popolnoma zlomljena,« je bila v svojem govoru iskrena Selena.

https://www.youtube.com/watch?v=veEKJL5RIJ4

Prvo ime Ameriških glasbenih nagrad je bila sicer Ariana Grande, ki je sprejela nagrado za izvajalca leta in tako v najbolj prestižni kategoriji premagala Justina Bieberja, Rihanno in Seleno Gomez. Na podelitvi so se zbrali praktično vsi največji glasbeni zvezdniki tega časa, ki so s svojimi spektakularnimi nastopi dvignili občinstvo na noge: Bruno Mars, Green Day, Lady Gaga, Ariana Grande, Nicky Minaj, Justin Bieber, Shawn Mendes, Maroon 5, John Legend in številni drugi.

Foto: Getty