Tako boš omehčala tudi najbolj hladnega moškega

Ni vse samo v tem, da si jasna glede svojih želja in pričakovanj...

Karkoli si želiš ali pričakuješ, povej jasno in brez ovinkarjenja.

1. Zahvali se na poseben način
Ko začutiš potrebo po tem, da se partnerju iskreno zahvališ, zgolj ”hvala” ne bo dovolj. Poskusi v veliko bolj izvirni, posebni smeri, kjer boš svojo zahvalo podkrepila z jasnimi razlogi, zakaj si hvaležna, kaj si občutila in kako si doživljala njegovo gesto, ki te je osrečila. Morda se zdi neverjetno, a niti najbolj hladen moški, ki skriva svoja čustva za vsako ceno, se bo ob takšnem ravnanju svoje ljubljene počutil zares cenjenega, kar bo v njem vzbudilo potrebo, da te dodatno zaščiti in pogosteje razveseli na način, ki ti je blizu.

2. Imejta dovolj časa za druženje drug z drugim
Poleg tega, da je v zvezi pomembno in ključnega pomena tudi to, da se občasno umakneta drug od drugega in preživita nekaj ur v svojem svetu, je pravtako nezanemarljiv čas, ki ga preživeta skupaj brez prijateljev, družine ali drugih ljudi. Vidva sama. Morda vama bo lažje, če bosta načrtovala svoje dneve ali svoje večere, ko bosta počela tiste stvari v katerih oba uživata. Takšni trenutki vaju bodo še močneje povezali, kar boš cenila ti in on.

3. Bodi jasna glede svojih želja, ciljev in pričakovanj
Če je ena imed tvojih želja tudi ta, da se slišita nekajkrat dnevno, mu to moraš tudi povedati, saj nihče ne bere misli. Če si želiš, da bi večkrat skupaj pripravila kosilo ali večerjo, odšla vsak četrtek v kino ali imela sobotne filmske maratone v objemu drug drugega, ne oklevaj in povej na glas. Lažje bo tebi, tvojemu dragemu pa še bolj, saj se ne boš mulila in on ne bo taval v temi, kaj je naredil narobe. Verjemi, za vse te smernice v zvezi ti bo zelo hvaležen.