Super ideje za najboljšo silvestrsko zabavo

Hitri in preprosti nasveti za stylish novoletno zabavo doma.

Če boste letos silvestrovali doma v družbi prijateljev in iščete kreativne, hitre ter preproste ideje, kako narediti zabavo še bolj nepozabno, potem ste na pravem mestu. V nadaljevanju vam namreč ponujamo nekaj hitrih in preprostih načinov za nepozaben vstop v leto 2017.

Poskrbite za primerno dekoracijo prostora. Prave novoletne zabave ni brez bleščic, konfetov ter zlatih in srebrnih trakov. Malo kiča za najbolj nor dan v letu ne škodi!

Presenetite svoje goste z majhnimi darilci. Skromna pozornost, ki pričaka gosta pod smrečico je vedno dober začetek vsake zabave.

Z baloni lahko na najbolj preprost način poskrbite za razigran dekor vaše silvestrske zabave. Omislite si balone bolj drznih in nenavadnih oblik. Lahko jih uporabite tudi za odštevanje do polnoči – na njih napišete polne ure (10:00, 11:00, 12:00) in jih postopoma počite, ko se bo približevala polnoč.

Postavite bar s šampanjcem in koktajli. V ta namen je zelo uporaben in zabaven pripomoček servirni voziček, ki ga lahko še praznično okrasite. Gosti bodo imeli na ta način pijačo vedno pri roki, vi pa boste imeli več časa za zabavo.

Prostor opremite z navdihujočimi citati in šaljivimi sporočili na temo zabave.

Obesite na steno prazen list papirja, kamor bo lahko vsak zapisal svoje novoletne zaobljube.

Izkoristite vaze in prazne steklenice ter jih polepšajte z bleščicami in zlato ali srebrno barvo.

In ko ste že naredili svoje bleščeče vaze, jih nikar ne pustite stati prazne. Z nekaj cvetja, bo prostor dobil šarm, ki bo zagotovo očaral povabljence.

Prave zabave ni brez prigrizkov. Zakaj jih ne bi za spremembo postregli na izviren način?

Foto: shopstyle/pinterest