Sumite, da vas vara? Ne berite sporočil, naredite tole.

Boljše je narediti teh 5 stvari, kot pa prebrati njegova sporočila.

Eden najhujših občutkov je vsekakor ta, da vam vaš partner ni zvest. Negotovost in strah vam v teh trenutkih lahko zameglijo razum, kar pa ne vodi v najboljše odločitve.

Ideja, ki vam bo takoj med prvimi padala na misel, je branje njegovih sporočil. Verjetno veste, da to ni ravno najboljša odločitev. Kot tudi ni ustvarjanje lažnega profila, ker bi ga radi testirali. Vse to bo le načelo vaš odnos, če se izkaže, da vas ne vara on, ampak vaši občutki. Namesto neumnosti, raje naredite teh 5 stvari.

Stopite korak nazaj in razmislite ali so vaša sumničenja res utemeljena

Bodite realni in se vprašajte ali imate takšne misli zaradi načete samozavesti ali imate osnovan razlog za sum. Če za sumničenje nimate pravega razloga, vam ne bo hitro odpustil. Pomislite kako se počutite vi, ko vas nekdo obtoži za nekaj, česar niste naredili.

Spoštujte njegovo zasebnost

Kot rečeno, uprite se misli prebiranja sporočil in brskanju po telefonu. Ko boste ugotovili, da ni razloga za skrb, vam bo žal, po vrhu vsega, vas on lahko zasači in potem boste vi glavni krivec.

Pogovarjajte se z njim

Prosite ga, naj vam pove resnico in vam izroči telefon. Če vam ga bo dal brez zadržkov, se lahko pomirite, saj ne skriva ničesar. Skupaj lahko pogledata s kom se dopisuje. Če vam telefona ne bo izročil, vam to veliko pove o vajinem odnosu.

Če se boste sami podali na raziskovanje, še ne pomeni, da boste imeli jasnejšo sliko

Recimo, da mu skrivaj vzamete telefon in preberete sporočila. Hitro se lahko zgodi, da preberete kaj izven konteksta in tega ne boste povsem razumeli. To bo le poglobilo vaš sum in še bolj načelo samozavest, odgovora pa ne boste imeli.

Pripravite izhodni načrt

Preden se podate na lov za resnico premislite, kaj boste naredili, če odkrijete, da vam partner resnično ni zvest. Boste odnos želeli rešiti ali se boste odločili poklicati odvetnika, v primeru, da sta poročena? O teh stvareh nikar ne razmišljajte v navalu besa. Če je nezvestoba za vas popolnoma nesprejemljiva in preko tega ne morete, je dobro, da imate izhodni načrt še preden se s partnerjem soočite.

Foto: Pinterest