Stanovanje po meri sodobne ženske

Navdušujoča kombinacija elegance in udobja.

To prikupno, 36 kvadratnih metrov veliko domovanje, se zdi kot ustvarjeno za sodobno žensko. Dnevna soba je majhen, a še vedno dovolj velik prostor za sprostitev in druženje. Opremljena je z belim dvosedom, ujemajočim taburejem in okroglo mizico. Dvosed je obrnjen proti oknu, pred katerim se lahko na platnu predvajajo filmski in TV programi.

Prijeten dnevni kotiček dopolnjuje manjša stenska galerija z velikimi slikami, ki v prostor vnesejo barvo in teksturo. Na tleh je mehka siva preproga, ki se ujema z okrasnimi blazinami na dvosedu, medtem ko dolga zavesa zapolnjuje prazno steno za kavčem.

Dnevna soba je združena s preprosto, a elegantno kuhinjo z jedilnico. Tukaj najdemo okroglo mizo s štirimi stoli v kombinaciji bele barve in svetlega lesa ter ujemajočo sivo preprogo.

Spalnica se nahaja v ločenem prostoru in je prav tako urejena v kombinaciji sive in bele barve z elementi svetlega lesa. Pozornost tukaj pritegnejo zlasti izvrstni detajli, kot so oblazinjeno posteljno vzglavje, viseči nočni omarici, stenska galerija nad posteljo, obešalnik za obleke in odprte police za čevlje.

Tudi kopalnica je po zaslugi belih polic, sivih ploščic in kopalniške omarice, ki se ujema s kuhinjskimi elementi, stilsko usklajena z ostalimi prostori.

Za piko na i pa poskrbi romantična strešna terasa, ki je prav tako del tega čudovitega stanovanja.

Foto: Erik Olsson