Lepo sodobno stanovanje ali ljubezen na prvi pogled?

Izvrstna kombinacija živih barv, materialov in geometrijskih vzorcev.

Tokrat vam predstavljamo stanovanje, v katerem prevladujejo geometrijski vzorci in žive barve. Oblikovalci so se poigrali s tradicionalnimi in sodobnimi elementi, končni rezultat pa je moderna in udobna notranjost, ki jo krasi izvirna dekoracija.

Poleg pestrih barv v interjerju prevladujejo tudi različni materiali, njihov kontrast pa je zaslužen za edinstven videz doma. Opečne stene in lesena tla v kombinaciji z živimi barvami poskrbijo, da je vsak prostor v stanovanju nekoliko drugačen.

V jedilnici tako izstopa opečni zid, ki v kombinaciji s pečjo na drva ustvarja pridih rustikalnega, hkrati pa svetlobna telesa in okrasni detajli poskrbijo za popolnoma spremenjen izgled prostora.

Tudi kuhinja je urejena v kombinaciji dveh barv s tradicionalnimi zgornjimi omaricami in modernimi spodnjimi elementi.

Kopalnica je edini prostor v stanovanju, ki je urejen v črno-beli kombinaciji, morebitni monotoniji pa so se oblikovalci izognili s pohištvom iz lesa in z detajli v svetlo modri barvi.

V prostorni dnevni sobi je poudarek na udobju, za katerega poskrbijo velika miza in stoli, udoben fotelj in gugalnik v kotu ob oknu.

Notranjost tega stanovanja skriva zares nešteto navdihujočih rešitev za ljubitelje različnih stilov, ki se radi poigravajo s kombiniranjem barv, materialov in vzorcev. Še več fotografij si poglejte v fotogaleriji.

[easy_image_gallery]

Foto: home-designing.com