Šokanten ljubezenski prizor razvnel oboževalce serije

Poglejte vroč prizor, ki je obeležil finalno serijo Igre prestolov.

Da je serija Igra prestolov svetovni fenomen, kot ga v zgodovini televizije še ni bilo je znano dejstvo. Najbolj gledana in najdražja nanizanka vseh časov se je končala s sedmo, predzadnjo sezono, ki je v finalni epizodi ponudila to, kar so mnogi oboževalci serije že nekaj časa slutili, da se bo zgodilo. Prepovedana ljubezen med Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) in njenim nečakom Jonom Snowom (Kit Harrington) je namreč dosegla vrhunec z vročim prizorom seksa, ki ga tudi sicer v Igri prestolov ne manjka.

Večina oboževalcev priljubljene serije, ki so sicer navajeni na nenadne in nepričakovane zaplete, je vroč prizor na družbenih omrežjih pozdravila z navdušenjem. »Še nikoli nisem bila tako srečna zaradi incesta,« se je glasil eden od komentarjev na Twitterju. »Tisti občutek, ko si prosti incestu, pa kljub temu navijaš za razmerje med teto in nečakom,« pa je na svojem profilu zapisal nek drug oboževalec kultne serije.

Ženski del občinstva je bil še posebej navdušen nad golo zadnjico Kita Harringtona. Slednji je v nekem intervjuju dejal, da je bil seks med Jonom in Daenerys praktično neizbežen že od sredine nove sezone, Emilia Clarke pa je snemanje kočljivega prizora označila kot »mučno«.

https://www.youtube.com/watch?v=M5P_a0y3L5g

Foto: HBO